Evin Enerjisini Arttırmak
  • Facebook
  • Twitter
  • 30 Haziran 2020
  • 2
  • 197
  • 1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
    4 Kişi oy verdi
    Ortalama puan: 5,00.
    Bu yazıya oy vermek ister misiniz?
    Loading...
  • +
  • -
Abone Ol 

Evin Enerjisini Arttırmak

Daha önceki yazı ve çalışmalarımda bahsettiğim gibi evrende her şey enerji. Buna evimizde dahil tabi ki. Hatta evimizin enerjisi o kadar önemli ki yaşantımızı , hayat enerjimizi etkiler durumda. Eminim ki çoğumuz evimizde anlam veremediğimiz huzursuzluk , ev ahalisinde yersiz tartışmalar yaşamış veya bu tartışmalara tanık olmuşsunuzdur. Aniden bozulan cihazlar ve gereksiz masraf çıkması gibi durumlar da söz konusu […]

Daha önceki yazı ve çalışmalarımda bahsettiğim gibi evrende her şey enerji. Buna evimizde dahil tabi ki. Hatta evimizin enerjisi o kadar önemli ki yaşantımızı , hayat enerjimizi etkiler durumda. Eminim ki çoğumuz evimizde anlam veremediğimiz huzursuzluk , ev ahalisinde yersiz tartışmalar yaşamış veya bu tartışmalara tanık olmuşsunuzdur. Aniden bozulan cihazlar ve gereksiz masraf çıkması gibi durumlar da söz konusu olabilir. Evimiz hayatımızda o kadar önemli bir yer teşkil ediyor ki önce bunu anlamalı evimizi sevmeliyiz. Vereceğim birkaç ipucuyla da tıkanık enerjileri aktive edeceğiz ve sonrasında hayatımızdaki olumlu değişimleri sevgiyle kucaklayacağız . Evin enerjisini arttırmak için ne yapmalıyız?

Ahşap Şark Köşesi Modelleri Uygun Fiyat Seçenekleriyle

Evin enerjisini arttırmak için ne yapmak gerekir?

  • Evinize selam verin : Evet doğru okudunuz evinizi , dışardan geldiğiniz ilk an selamlayın . Benden bir önceki nesilden öğrendiğim  bir şey bu aslında . Annem her eve yeni girdiğinde “Selamun Aleyküm “ der . Çocukken garipserdim . ( yani kimse yok ki kimi diye düşünürdüm . ) Bildiği varmış oysaki . Herkes nasıl isterse öyle selamlamakla özgür evini .  
  • Evinizin hiç adım atılmayan bir alanı varsa orayı aktive edin : Kiler olur , kullanılmayan bir odası , deposu olur . Hatta hiç el sürmediğiniz eski bir çalışma masanız bile olabilir … Unutmayın enerji durağanlığı sevmez ve evinizin küçük bir parçası dahi olsa tüm evin ruhunu etkileyebilir. O bölgeleri bulup tozunu alınarak , buradaki durağan enerjiyi aktive ediyorum diyebilirsiniz.
  • Ayakkabılar kapı önü veya arkasında durmamalı : Dışardan geldiğimizde yakın zamanda tekrar çıkmayacaksak ayakkabılarımızda kapı önünde veya arkasında kalabalık yaratmamalı. Bu durum sadece ayakkabılarımız için değil çöp( kuru dahi olsa ) boş şişe vb. şeylerde tutulmamalı . Çünkü tüm güzel enerjilerin  giriş yeri kapılardır. Güzel enerjileri iyi karşılarsak bizi daha çok severler . ?  
  • Kırık veya bozuk eşyalar evde tutulmamalı :  Eşyaların bozulması kırılması olağan şeylerden . Ancak bozulduğu halde bir gün tamir edilmek üzere evimizde yer kaplamaları ne kadar doğru. Varlığına denk gelmeniz bile rahatsız edici aslında . Bozulduğu veya kırıldığı anda en kısa sürede tamir edilmeli. Edilemiyorsa da evimizde tutmamalıyız .
  • Yatağımız her daim toplu olmalı : Çalışıyor olabilir veya okula hayatınız olabilir. Bu yatağımızı toplu tutmada engel olmamalı. Hem güne güzel başlamanın altın kuralı hem de her gördüğümüzde bize keyif verici bir şey. Ama uyandığımızda önce odamızın camını açmak havalandırmak sonrasında yatağımızı toplamak başlayan güne bizi daha çabuk hazırlayacaktır. Ebeveynseniz çocuğunuza da bu alışkanlığı kazandırmak sizin elinizde ( Kötü , yetersiz olsa dahi onu onaylayarak teşvik edebilirsiniz. ) .  

Ahşap Şark Köşesi Modelleri Uygun Fiyatlarla 9 Taksit İmkanı

Evimiz bizim yaşam alanımız

  • Kapalı alanlarınız her daim  düzenli olsun :  Çekmece ve dolaplarımızı açtığımızda kim istemez ki aradığını hemen bulmayı. Eşya kalabalıklığı ve dağınıklığıyla bu mümkün tabi ki değil. Özellikle günlük hayatta kafa karışıklığı yaşıyorsanız. İşe dolap , çekmece düzeni ile kullanmadığınız eşyaları evden yollamakla başlayabilirsiniz . ( Bir gün zayıflarım umuduyla evde tuttuğunuz kıyafetleriniz dahil . ) 
  • Eşyaların simetrisini sağlayın : Simetri hastalığı boyutunda değil tabi ki bu söylediğim. Eşyalarınıza yapacağınız ufak dokunuşlar ile enerji akışını da düzenli kılmak gayet olağan. ( Örneğin aynı boy kitapların dizimi gibi … )  
  • Lavabo ve tezgahlar daima temiz olsun : Mutfak ve banyo da özellikle su dahi olmamalı orda duran bezlerin yeniliği temizliği çok önemli . Özellikle tıkanık lavabolar çok tehlikeli . Tıkanık olaylarınız veya maddi akışınızı buralar etkiliyor olabilir.   
  • Klozet kapağı ve banyo kapısı , duşa kabin kapalı olmalı : Bir önceki madde de yazdığım sebeplerden.  
  • Yemek yerken veya pişirirken : Güzel şeyler düşünün ve dile getirin. Daima şükür enerjisinde olun . Kısacası yemeklerinize sevginizi katın ?  
  • Odaların köşesini özellikle kapı arkalarını boş ve temiz tutun :  Kapı arkaları boş kalsın ve kapı rahat açılabilsin . Kapı arkasında saklanan eşyalar kötü enerjiyi depoluyor olabilir. Onları oradan kaldırdığınızda ne kadar ferahlayacağınızı göreceksiniz .  
  • Evinizi sevin : En önemli madde diyebilirim. Evinizi olduğu gibi sevmek evinizle barışmak her şeyin başı. Kimse sevmediği bir ortamda huzurlu vakit geçiremez . Evinizi sevmenizde hiçbir şey engel olamaz. Evim küçük , güneş almıyor , fayanslar eskisi gibi şeyler söylemeden önce iki kez düşünün evinizin de bir kalbi var çünkü  . Orayı keyifli hale getirmek de sizin elinizde sevdiğiniz renk ve desenlerde serilmiş bir koltuk örtüsü,  yastık kılıfı bütün havayı değiştirebilir.  

Son olarak evimiz bizim yaşam alanımız, en çok vakit geçirdiğimiz yerlerin başında , özen gösterilecek ufak dokunuşlarla daha huzurlu ve mutlu bir ortamda uyuyup uyanmak mümkün. Olumlu geri dönüşlerinizi bekliyorum …  

Gözde ŞENGÖREN

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

2 yorum

  1. Gözdecim bu güzel bilgiler için teşekkür ederim. Peki yatak odasında ayna olup olmasına ne diyorsun?

    • Evet o konuda da çok rivayet var. Aynasız bir yatak odası olmazsa olmaz . Ancak aynayı direk yatağımıza bakmadan konumlandırmak olası bir zarara çözüm olabilir diye düşünüyorum . Sevgiler .

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM