En İyi 8 WordPress Sosyal Medya Eklentisi
Abone Ol 

En İyi 8 WordPress Sosyal Medya Eklentisi

WordPress altyapısını kullanan kullanıcılar için bugünkü yazımızda sosyal medya eklentilerinden bahsedeceğiz. Web sitenizde paylaşmış olduğunuz değerli içerikleri binlere hatta milyonlara ulaştırmak istemez misiniz? WordPress sosyal medya eklentileri , sitenizde paylaşmış olduğunuz içerikleri kullanıcılarınıza , sevdiklerinize ve takipçilerinize ulaştırabilmek adına sizelere yardımcı olmaktadır. WordPress eklenti dizininde yer alan ve WordPress kullanıcıları tarafından indirilen en iyi 8 […]

WordPress altyapısını kullanan kullanıcılar için bugünkü yazımızda sosyal medya eklentilerinden bahsedeceğiz. Web sitenizde paylaşmış olduğunuz değerli içerikleri binlere hatta milyonlara ulaştırmak istemez misiniz?

WordPress sosyal medya eklentileri , sitenizde paylaşmış olduğunuz içerikleri kullanıcılarınıza , sevdiklerinize ve takipçilerinize ulaştırabilmek adına sizelere yardımcı olmaktadır. WordPress eklenti dizininde yer alan ve WordPress kullanıcıları tarafından indirilen en iyi 8 ücretsiz eklentiyi elimizden geldiğince indirme linkleriyle birlikte sizlere sunmaya çalıştık.

Türkiye’nin En Ucuz Smm Panelinden Takipçi, Beğeni ve İzlenme Satın Almak İçin Mutlu Bayimi Ziyaret Edebilirsiniz >>> Smm Panel

Kullanmış olduğunuz temaya ve site düzenine uygun olarak eklentileri sitenize ücretsiz bir şekilde entegre edebilirsiniz. Eklentiler ücretli ve ücretsiz bir şekilde kullanıcıların hizmetine sunulmuştur.

Ücretsiz WordPress Sosyal Medya Eklentileri

AddToAny Share Buttons

addtoany-share-buttons

Eklenti Facebook, Twitter, Pinterest, WhatsApp, LinkedIn, Tumblr, Reddit, WeChat ve 100’den fazla paylaşım ve sosyal medya sitesi ve uygulamasını içerisinde barındırıyor. 500.000+ etkin kurulum ile Sosyal Paylaşım eklentileri arasında en popüler eklentiler arasında yer alıyor.

Eklentiyi İndir

Social Media Share Buttons

Eklenti RSS, E-postanın yanı sıra Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, Instagram, Youtube gibi popüler sosyal medya araçları ile 200’den fazla diğer sosyal medya platformlarını içersinde barındırmaktadır. Eklentiyi sitenizde aktif ederek ziyaretçilerin, paylaşımlarınızı onlarca insana ulaştırmasını sağlayabilirsiniz. Eklentiyi ücretli ve ücretsiz sürümleriyle rahatlıkla kullanılabilirsiniz. Eklenti 200.000+ etkin kurulum ile WordPress kullanıcıları tarafından tercih edilmiştir.

Eklentiyi İndir

WordPress Social Sharing Plugin

wordpress-social-sharing-plugins

Sassy Social Share, web sitesi kullanıcılarınızın içeriği Facebook, Twitter, Google, LinkedIn, Whatsapp, Tumblr, Pinterest, Reddit ve 100’den fazla sosyal paylaşım ve yer imi hizmetleri üzerinden paylaşmasını sağlar. Eklenti 100.000+ etkin kurulum ile WordPress kullanıcıları tarafından tercih edilmiştir.

Eklentiyi İndir

Social Media Feather

social-media-sharing

WordPress Social Media Feather, tüm yazılarınıza, sayfalarınıza ve özel yazılarınıza ekleyebileceğiniz ücretsiz bir sosyal medya paylaşım eklentisidir. 60.000+ etkin kurulum ile WordPress kullanıcıları tarafından tercih edilmiştir.

Eklentiyi İndir

Blog2Social

blog2social

Eklenti web sitenizde veya blogunuzda paylaşmış olduğunuz içerikleri Facebook, Twitter, Google My Business, LinkedIn, XING, Instagram, Pinterest, Imgur, Flickr, Reddit, VK.com, Orta, Tumblr, Torial gibi sosyal ağlarda otomatik olarak paylaşmanıza imkan sağlıyor. Eklentiyi ücretli ve ücretsiz bir şekilde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayrı eklenti 50.000+ etkin kurulum ile WordPress kullanıcıları tarafından tercih edilmiştir.

Eklentiyi İndir

Social Media Share Buttons | MashShare

wordpress-mashshare-plugins

Profesyonel ve son derece özelleştirilebilir ücretsiz bir Sosyal Medya eklentisi olan MashShare, değerli içeriklerinizi sosyal medya sitelerinde paylaşmanız için sizlere kolaylık sağlar. 50.000+ etkin kurulum ile WordPress kullanıcıları tarafından tercih edilmiştir.

Eklentiyi İndir

Social Share Icons & Social Share Buttons

social-share-icons

Eklenti diğer sosyal medya paylaşım eklentileri gibi birden çok sosyal medya sitesi ve ağını içerisinde barındırmaktadır. Ücretsiz bir şekilde sitenizde kullanabilirsiniz. 50.000+ etkin kurulum ile WP kullanıcıları tarafından tercih edilmiştir.

Eklentiyi İndir

Simple Social Media Share Buttons

simple-social-buttons

Eklenti WordPress altyapısına sahip sitelerinize Facebook, WhatsApp, Viber, Twitter, Reddit, LinkedIn ve Pinterest gibi gelişmiş bir sosyal medya paylaşım düğmesi seti eklemenize imkan sağlar. 40.000+ etkin kurulum ile WordPress kullanıcıları tarafından tercih edilmiştir.

Eklentiyi İndir

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

2 yorum

  1. iyi güzel hoş da keşke nasıl durduğunu gösteren fotoğraflar paylaşsaymışsınız. tek tek deneyecek miyiz bunları

    • WordPress kullanıcıları için birden fazla seçeneği göstermek adına kullanımları dışında yararlanabilecekleri eklentileri sunmaktayız. Bazı yararlı bulduğumuz eklentileri bazen kullanım ayarları ve görünümleri ile birlikte sunabilmekteyiz.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM