Babalar Günü Hediye Fikirleri
Abone Ol 

Babalar Günü Hediye Fikirleri

Bir babalar günü daha geldi çattı. Babalarınız için ya da henüz baba adayları olan beyler için bir hediye ile kutlama yapmak şart diye düşünüyoruz. Babalar günü hediyeleri için aklınızda birçok fikir olabilir ama hangisini önceliğiniz yapacağınız konusunda akıl karışıklık yaşıyor olabilirsiniz. Bizler sizlere bu yıl babalar gününde ne hediye alınır sorusunun yanıtları hakkında yardımcı olmak […]

Bir babalar günü daha geldi çattı. Babalarınız için ya da henüz baba adayları olan beyler için bir hediye ile kutlama yapmak şart diye düşünüyoruz. Babalar günü hediyeleri için aklınızda birçok fikir olabilir ama hangisini önceliğiniz yapacağınız konusunda akıl karışıklık yaşıyor olabilirsiniz. Bizler sizlere bu yıl babalar gününde ne hediye alınır sorusunun yanıtları hakkında yardımcı olmak istedik. En Güzel Babalar Günü hediyesini bulmak aslında hiç zor değil. Yapmanız gereken doğru bir adres, onun için en doğru hediyeyi bulmak olacak. Hediyemen.com bu konuda alanında uzman diyebiliriz. Online hediyelik eşya sitesi denilince akıllara gelen Hediyemen, babalar günü içinde birbirinden orijinal hediye fikirlerini sunuyor.  Gelin hep beraber babaya ne hediye alınırın yanıtlarını aramaya başlayalım.

Vazgeçilmezlerden biri olan kupalar

Babalar günü hediyesi olarak ilk akıllara gelen her zaman en çok kullanılan eşyalardan biri olan kupa olacaktır. Hediyemen sayesinde klasik ve sıradan bir kupa bardak yerine, babanıza özel olarak tasarlanılan bir kupa bardak almaya ne derseniz? Dilerseniz kupa üzerinde babanız ile beraber olduğunuz bir fotoğrafı bastırabilirsiniz. Arzu ederseniz bir fotoğraf yerine anlamlı bir metin ile ona daha özel bir kupa bardak tasarımı ortaya koyabilirsiniz. Kısaca hediyeyi tasarlayacak olan ve ona anlam katacak olan sizsiniz. Babanız bu kupa bardaktan çay ya da kahve içmeye bayılıyor olacak.

Baba Ne Demektir İsimli Kupa Bardak

İsme Özel Cüzdanlar

Babalar ve onların o meşhur cüzdanları ☺ eski cüzdanları ile vedalaşmak oldukça zor olacak ama sizin elinizden alacağı yeni cüzdanı ile adeta mutluluktan uçuyor olacak. Üzerine onun bilgilerini yazdırarak daha özel bir tasarım haline getirtebilirsiniz. Hem ufak bir not, hem ismi hem de dilerseniz doğum tarihi ile kullanacağı cüzdanı kişiye özel bir hale getirebilirsiniz. Babalar günü hediyesi olarak cüzdan klasik bir hediye gibi dursa da, kişiye özel olması nedeni ile kesinlikle ilginç hediyelerin arasında yer alacaktır. Babanız bu denli önemsendiğini ve düşünüldüğünü gördüğü anda mutluluktan gözyaşlarını tutamayacak diye düşünüyoruz. Bizce bu yıl babanıza babalar günü için babalar için özel olarak tasarlanmış cüzdanı alın ve onu eski cüzdanının esaretinden kurtarmış oluverin.

Canım Babam İsimli Pierre Cardin Cüzdan

Karakalem Efektli Kanvas Tablo

İtiraf edelim bu yıl ki en güzel babalar günü hediyesine en kolay şekilde ulaşmanın keyfini yaşıyor olacaksınız. Orijinal babalar günü hediye fikirleri adeta aklınızı başınızdan alacak. Babalarınız için hediye olarak ona bir tablo almaya ne dersiniz üstelik bu tablonun kahramanı kendisi olacak. Karakalem Efektli Kanvas Tablo ile babanızı şımartmaya hazırlanın. En sevdiğiniz bir portresini Hediyemen’e ulaştırarak onun karakalem efekti alarak tablolaşmasını sağlamak oldukça kolay olacak. Oturduğunuz yerden babanıza en güzel hediyeyi almak paha biçilemez öyle değil mi? Üstelik uygun fiyatlı bir babalar günü hediyesi almakta paha biçilemez olmalı.

Babaya Hediye Karakalem Efektli Kanvas Tablo

Yumuşacık bir yastığa kim hayır diyebilir ki?

Babamız, babalarımız… Ah şu babalarımız. Şekerleme yapmanın en çok yakıştı kişi olabilirler. Çoğu zaman onları uyandırmaya kıyamaz ve üstlerini örterek uyumalarını izleriz öyle değil mi? Peki onlara tam bu zamanlarda işe yarayacak bir hediye vermeye ne dersiniz? Babalar günü hediyesi olarak Seni Seviyorum babacığım yastığı ile artık daha rahat uyku şekerlemesi yapması çok güzel olmaz mı? Bu sene babalar günü hediyesi olarak ona kişiye özel yastık modellerinden birini sipariş edebilirsiniz. Babalar günü için yastık modelleri en çok satılanlardan biri diyebiliriz. 

Tüm bu bulduklarımız ve çok daha fazlası Hediyemen’de sizleri bekliyor. Ucuz fiyata babalar günü hediyesi almak ve kaliteyi yakalamak istiyorsanız bikolihediye.com adresine hemen biz göz atmalısınız diye düşünüyoruz. 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM