Hayallerimizin En Yenisi
  • Facebook
  • Twitter
  • 5 Mayıs 2020
  • 1
  • 155
  • 1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
    1 Kişi oy verdi
    Ortalama puan: 5,00.
    Bu yazıya oy vermek ister misiniz?
    Loading...
  • +
  • -
Abone Ol 

Hayallerimizin En Yenisi

Hayallerimizin En Yenisi Üniversite yıllarımızın ikinci senesinde son final sınavımıza girmeden önce her zamanki konumuz olan ‘sınavdan sonra hangi kitapları okuyacaksın?’ muhabbetimizin sonunda bizim için büyük bir adım atmaya karar vermiştik. Madem birbirimize kitapları anlatmayı seviyoruz o zaman bir sayfa açıp yorumlarımızı paylaşmaya ne dersin diye deli cesaretine kapılmıştık. Başlarda çok heyecanlanmıştık ama sonra ya […]

Hayallerimizin En Yenisi

Üniversite yıllarımızın ikinci senesinde son final sınavımıza girmeden önce her zamanki konumuz olan ‘sınavdan sonra hangi kitapları okuyacaksın?’ muhabbetimizin sonunda bizim için büyük bir adım atmaya karar vermiştik. Madem birbirimize kitapları anlatmayı seviyoruz o zaman bir sayfa açıp yorumlarımızı paylaşmaya ne dersin diye deli cesaretine kapılmıştık. Başlarda çok heyecanlanmıştık ama sonra ya başaramazsak korkusu sarmıştı. Önceleri kendi açtığımız blog sayfasında yazmaya başlamıştık fakat o sayfayı belli nedenlerden dolayı kapatmak zorunda kalmıştık.

Kitaplığımız günden güne büyürken tekrardan bir sayfa açmaya karar verdik fakat bu sefer sosyal medyadan yana şansımızı denemek istedik. Instagram hesabımızın (@turuncubloog) adına karar verirken en sevdiğimiz kitapları en sevdiğimiz renk ile anlatmak için bu kullanıcı adına karar vermiştik. Fotoğraflarımızı çekerken ilk başlarda daha acemiydik. Doğruyu söylemek gerekirse çok fazla tema değiştirmiştik ve bir türlü istediğimiz fotoğrafları çekemiyorduk. Hatta bu hesabımızı da kapatmayı düşündüğümüz zamanlarda birçok yorum almaya başlamıştık. Bizim yorumlarımızı çok beğendiklerini, sayemizde kitap aldıklarını ve okumaya başladıklarını belirten yorumlar aldıkça sayfayı kapanmamaya karar verdik. Bu güzel yorumlar için daha fazla emek vermeye, çok fazla çalışmaya başlamıştık. Yeni programlar öğrenmiş, yeni ve hızlı kitaplar okumaya başlamıştık.

Hayallerimizin En Yenisi

Şimdi ise sadece okumak değil yazmayı da çok sevdiğimize karar verdik. Bilgisayarımızda bir word belgesi ve içerisinde hayallerimizin ilham kaynağı olan birçok öykü var. Yazmaya devam ediyoruz ama kimseye okutmaya cesaretimiz yok. Hayallerimizin en yenisi üniversiteden mezun olacağımız sene kapımızı çaldı. İlk heyecanımız üniversitenin kapısında karşılamıştı bizi.

Bize destek olan herkese çok teşekkür ederiz. Bu yazıyı sizin için yazdık. Bu serüvende tanıdığımız sosyal medyanın bize kattığı gerçek arkadaşlarımıza, bu yazıyı yazmamıza vesile olan Biriktirdiklerim ailesine, bizi kitapları ile tanıştıran birçok yayın evine ve en önemlisi bize her koşulda destek olan ailemize çok teşekkür ederiz. Belki bir gün altını çizdiğiniz alıntılara sahip olan kitabımızda buluşuruz ama olmaz ise biz yine yazmaya ve okumaya devam edeceğiz.

Asla hayallerinizden vazgeçmeyin, gerçek olmayacağını bilseniz bile…

Yeliz&Yeşim Koç

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

1 Yorum

  1. Hayalleriniz hep devam etsin kızlar sizin hayalleriniz çocuklarımızın geleceği… Hayallerinizin en yanisi hep olsun tükenmesin ve biriktiriklerim ailesi içinde olmanızdan çok mutluyum. Bir gün hepimiz kitaplarımızı imzalarken bu günleri hatırlayacağız :)) sevgilerrr

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM