En güzel ilahi sözleri oku
Abone Ol 

En güzel ilahi sözleri oku

İçerisinde yoğun duyguların yer aldığı ilahiler her zaman insanın ruhunun beslenmesini sağlamıştır. İlahiler, içerisinde barındırmış olduğu sözler nedeniyle bir nevi dua niteliği taşımakla birlikte başta Allah’a olan aşk ile birlikte Peygamber ve kutsal varlıklara olan inancınızı da desteklemektedir. Yorucu bir günün ardından ilahi sözleri eşliğinde dinleyeceğiniz bir ilahi bile yorgunluğunuzun büyük oranda atılmasını sağlayacaktır. Manevi […]

İçerisinde yoğun duyguların yer aldığı ilahiler her zaman insanın ruhunun beslenmesini sağlamıştır. İlahiler, içerisinde barındırmış olduğu sözler nedeniyle bir nevi dua niteliği taşımakla birlikte başta Allah’a olan aşk ile birlikte Peygamber ve kutsal varlıklara olan inancınızı da desteklemektedir. Yorucu bir günün ardından ilahi sözleri eşliğinde dinleyeceğiniz bir ilahi bile yorgunluğunuzun büyük oranda atılmasını sağlayacaktır.


Manevi anlamda ruhunuzun daha dinç olmasını sağlamak için dilediğiniz zaman bilmeseniz dahi sözleri eşliğinde bir ilahi oku bu sayede insan ruhu kendisini yeniden toparlamayı başaracak ve yenilenmiş bir şekilde bedene hizmetini sürdürecektir. Geçmişten günümüze kaleme almış olduğu ve seslendirdiği ilahiler ile ünlenmiş başarılı üstatlar bulunmaktadır. Sizler için tüm bu üstatları ve bilinen ilahileri bir araya getirdiğimiz bir çalışmayı hayata geçirdik.

İlahi Sözleri

Dilediğiniz zaman herhangi bir platform üzerinden ilahi sözleri paylaşımları gerçekleştirdiğimiz sayfamızı ziyaret edebilir, bilinen en güzel ilahi sözlerine ulaşabilirsiniz. Üstatlar tarafından yazılmış yüzlerce başarılı ilahinin yanı sıra bunları dinlemek isteyenler için bestelenmiş hallerine de istediğiniz zaman erişmeniz mümkün. Allah’ın birliği, güç ve kudretinin yer aldığı birbirinden güzel ilahilere eşlik etmek için sitemizi kullanabilir ve sözlerine ulaşabilirsin. Ruhunu dinlendirmek ve yenilemek istediğin her an ilahi oku.

571 İlahi Sözleri

Peygamber efendimizin doğumunu ele alan bir ilahi olarak karşımıza çıkan 571 ilahisi, insanoğlunun yaşamı için ihtiyaç duyduğu güneşi ele alarak Peygamber efendimizin doğuşunu buna benzetmiştir. Peygamber efendimizin hayatı ilahi sözleri içerisinde her yaştan insan için özetlenerek yer aldığı bu ilahi önemli eserler arasında yer almaktadır. Bu ilahiyi daha önce duymamış & dinlememiş iseniz 571 ilahi sözleri paylaşımımıza bir göz atabilir ve ilahinin sözlerinin yanı sıra bestelenmiş halini dinleyebilirsiniz.
Peygamber efendimizin içerisinde bulunduğu dönemin de ele alındığı ilahide, doğumundan peygamberliğine kadar geçen süre hakkında merak edilen birçok konuya da değiniliyor. Peygamber efendimize olan saygı, sevgi ve tüm iyi duygularımızı tek bir ilahi ile dile getirmek isteyenler için 571 ilahi sözleri kaleme alınmış en iyi ilahilerden birisidir desek sanırım yanılmış olmayız.

Abdurrahman Önül ilahi sözleri

Abdurrahman önül ‘ ün birçok ilahi sözü bulunmaktadır.Bununla birlikte birçok albümü de vardır.Bu albümleri ve ilahi sözlerini ilahisozleri.me sitesinde Abdurrahman önül ilahi sözleri kategorisinde bulabilirsiniz.Abdurrahman Önül benim de çok sevdiğim ilahi sanatçılarındandır. En popüler ilahi albümlerinden bazıları şunlardır :

1-Hoşgeldin

2-Ağlama Zeynebim

3-Canım anam

4-Dosta Doğru

5-Yar muhammed

6-Özledik Ey Resul Seni

7-Alemlere Rahmet

8-Medine gülü

9-Can Efendim 

gibi sıralayabiliriz.Özellikle Medine gülü ilahisi beni çok etkilemektedir.Sesi çok derinden etkilemektedir.İnsanı dini açıdan hüzünlendiren bir sesi vardır.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

1 Yorum

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM