Bursa Mudanya Satılık Arsa Fırsatları
  • Facebook
  • Twitter
  • 28 Nisan 2020
  • 0
  • 173
  • 1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
    1 Kişi oy verdi
    Ortalama puan: 5,00.
    Bu yazıya oy vermek ister misiniz?
    Loading...
  • +
  • -
Abone Ol 

Bursa Mudanya Satılık Arsa Fırsatları

Marmara Bölgesinin göz alabildiğine uzanan sahili, dünya sıralamasına giren temiz havası, doğasını doyasıya yaşayabileceğiniz denizi ve tabiat güzellikleri ile Bursa Mudanya satılık arsa alarak sizde bu zenginliklerden yararlanabilirsiniz. Bursa satılık arsa yeni yatırımları ile hızla gelişen bölgeye adım atmanızı sağlarken Mudi Emlak portföyünde 45.000.-Lira’dan başlayan fiyatlarla Mudanya Eşkel-Esence, Eğerce, Mesudiye-Ayazma, Tirilye mahallelerinde yatırımlık araziler bulabilirisiniz. […]

Marmara Bölgesinin göz alabildiğine uzanan sahili, dünya sıralamasına giren temiz havası, doğasını doyasıya yaşayabileceğiniz denizi ve tabiat güzellikleri ile Bursa Mudanya satılık arsa alarak sizde bu zenginliklerden yararlanabilirsiniz.

Bursa satılık arsa yeni yatırımları ile hızla gelişen bölgeye adım atmanızı sağlarken Mudi Emlak portföyünde 45.000.-Lira’dan başlayan fiyatlarla Mudanya Eşkel-Esence, Eğerce, Mesudiye-Ayazma, Tirilye mahallelerinde yatırımlık araziler bulabilirisiniz. Bursa Mudanya sahil köylerinde satılık arsalar denildiğinde ilk olarak akıllara gelen gayrimenkul firmasında sizinde hayalini kurduğunuz zeytinlik, tarla, hobi bahçesi, müstakil ev, villa bulmanız mümkün olabileceği gibi geniş portföydeki dönüm arazilerden bazılarını akrabalarınız veya sevdiklerinizle birlikte alabilirsiniz.

 

Mudanya satılık arsa almayı düşünenlerin mutlaka değerlendirmelerini önerdiğimiz Mudi Emlak portföyünde satışa sunulan 1/1000 imar planı içinde araziler içine sizde gerekli izinleri alarak kendinize deniz manzaralı yaşam alanı oluşturabilirsiniz. Bursa Mudanya yatırımlık arsa al mak isteyenlerin yıllardır güvenle tercih ettiği firma resmi web sitesinden ulaşabileceğiniz gibi Instagram, Twitter, Youtube kanallarından da takip ederek fırsat gayrimenkuller ilk siz haber olabilirsiniz. Doğayla başbaşa yaşamak isteyenlerin son yıllarda yoğun ilgi gösterdiği Mudanya Eşkel, Esence, Eğerce, Mesudiye, Ayazma, Tirilye, Kumyaka köyleri aynı zamanda geçmişe uzanan tarihi ile de özellikle tarih sevdalılarını cezb edecektir.

 

Marmara’nın incisi Bursa Mudanya sahil köylerinden arazi, arsa, tarla, hobi bahçeli arazi sizlere sunan firma Eşkel satılık arsa alarak tarihi 15. yüzyıla kadar dayanan eski tarihi limandan bende yer almalıyım diyenlere özel deniz manzaralı zeytinlik, yola cephe tarla, hobi bahçesine uygun araziler sizleri beklemektedir. Çocuklarınız ve torunlarınız içinde karlı bir yatırım olarak sizlere önerdiğimiz bölge halen bakir topraklar denebilecek mera genişliğine ve doğal yapısına sahiptir. Eşkel Eğerce bölgesinde en uygun fiyatlı arsalar firma portföyünde sizlere sunulurken Mesudiye Ayazma tatil cennetini de bölgeye gitmişken görmenizi ve değerlendirmenizi öneririz. Bursa Mudanya Eşkel uygun fiyatlı arsalar ve Eğerce deniz manzaralı tarla için geç kalmadan sizde Mudi Emlak ziyaret etmenizi veya bilgi almak için aramanızı tavsiye ederiz.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM