Fosilleşmiş Çizgi Film Karakterleri
  • Facebook
  • Twitter
  • 8 Mart 2020
  • 0
  • 186
  • 1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
    1 Kişi oy verdi
    Ortalama puan: 5,00.
    Bu yazıya oy vermek ister misiniz?
    Loading...
  • +
  • -
Abone Ol 

Fosilleşmiş Çizgi Film Karakterleri

Yaratıcılık, olmayan bir şeyi hayal edebilme, bir şeyi herkesten farklı yollarla yapabilme ve yeni fikirler geliştirebilme yeteneğidir. Başka bir deyişle yaratıcılık herkesin gördüğü şeyi aynı görüp onunla ilgili farklı şeyler düşünebilmek. Günlük olaylara ve nesnelere herkesten farklı bakabilmek ve farklı yaklaşım tarzı geliştirebilmektir. Yaratıcılık, olağan, günlük şeylerin özel olmasını, özel şeylerin de daha çok günlük […]

Yaratıcılık, olmayan bir şeyi hayal edebilme, bir şeyi herkesten farklı yollarla yapabilme ve yeni fikirler geliştirebilme yeteneğidir. Başka bir deyişle yaratıcılık herkesin gördüğü şeyi aynı görüp onunla ilgili farklı şeyler düşünebilmek. Günlük olaylara ve nesnelere herkesten farklı bakabilmek ve farklı yaklaşım tarzı geliştirebilmektir. Yaratıcılık, olağan, günlük şeylerin özel olmasını, özel şeylerin de daha çok günlük hayata girip doğal şeyler olmasını sağlar.  İşte bir yaratıcılık örneğini Filip Hodas’tan Fosilleşmiş Çizgi Film Karakterleri

Sanatçı Filip Hodas , sevilen çizgi film karakterlerini “Fosilleşmiş Çizgi Film Karakterleri” olarak sergiliyor. Goofy, Scrooge McDuck, Spongebob Squarepants, Minnie Mouse ve daha fazlasının kafataslarını içeren 3D iliterasyonlar hazırladı. 

Her bir eser sanki bir müzedeymiş gibi sunuluyor. Dev yıpranmış kemikler ve Goofy’nin Şapkası ve Minnie’nin fiyonku gibi aksesuarları, adlarını ve sergilenen karakterin tanıtımını gösteren küçük etiketlerle detaylandırmış.

Fosilleşmiş Çizgi Film Karakterleri

Hodas, ”Onları birer dinozor fosilinin olduğu gibi müzede sergilenecek bir görüntüde olmasını istedim. Sonrasında ise kafataslarının tek başlarına belirleyici olamadığını; çünkü eksik ve kırık olduklarını fark ettim. Bende daha çizgi film vari olmaları için parlak ve canlı arka planlar ekledim.” diyerek yaptığı çalışmayı açıklıyor.

Prag merkezli bir serbest 3D görsel sanatçısı olan Filip Hodas, bu dünyadan kurtulmak için Photoshop, Maxon Cinema 4D, Substance Painter, Substance Designer, Agisoft Photoscan ve Octane Render gibi çeşitli araçları kullanarak çok şaşırtıcı bazı eserler yarattı. Bu eserleri de size çok ilginç gelecek. Distopik eserler hakkında fikirlerinizi oldukça merak ediyoruz. Hayranlık mı , şaşkınlık mı yoksa bunlar da ne böyle mi dersiniz…

İnstagramda takip etmek isterseniz kullanıcı adı @hoodass

Herkesin sanat anlayışı farklı…Hepimizin kabul ettiği bir gerçek var değil mi! O da yaratıcılık…. Yaratıcılıkta sınır tanımayan sokak sanatçılarının farklı bakış açılarını, sokağa nasıl yansıttıklarını görmek ister misiniz? İşte “Çarpıcı Sokak Sanatı”

Sizin favoriniz hangisi? Yorumlarda bize bildirin.

“Çok az insan yaratıcı olarak kabul edilir: Birkaç ressam, birkaç şair; milyonda bir kişi. Bu saçmalıktır. Her insan doğuştan yaratıcıdır. Çocukları izlersen görürsün. Bütün çocuklar yaratıcıdır.”

Osho
Sosyal Medyada Paylaşın:
Sonraki Yazı

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM