Gözde Şengören
Gözde  Şengören
sengorengozde@gmail.com
Corona Virüsünün Enerjisel Boyuttaki Etkileri
  • 0
  • 158
  • 17 Mart 2020 Salı
  • 1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
    2 Kişi oy verdi
    Ortalama puan: 5,00.
    Bu yazıya oy vermek ister misiniz?
    Loading...
  • +
  • -

Hepimizin bildiği üzere ülke ve dünya gündeminde Corona virüsü var. Neredeyse tüm dünyayı etkisi altına alan Corona virüsünün ülkemizde ilk vakalarını vermesiyle birlikte Türkiyeyi çok daha ilgilendirir boyuta geçti. Alınan önlemler ve öneriler ile kayıpsız atlatmayı diliyoruz. Bu haftaki yazım Corona virüsü ile ilgili ancak temizliğimize özen göstermeliyiz gibi maddesel önlemlerden ziyade ” Corona Virüsünün Enerjisel Boyuttaki Etkileri “ni ele alacağım.   Corona Virüsünün Enerjisel Boyuttaki Etkileri Neler? […]

Hepimizin bildiği üzere ülke ve dünya gündeminde Corona virüsü var. Neredeyse tüm dünyayı etkisi altına alan Corona virüsünün ülkemizde ilk vakalarını vermesiyle birlikte Türkiyeyi çok daha ilgilendirir boyuta geçti. Alınan önlemler ve öneriler ile kayıpsız atlatmayı diliyoruz. Bu haftaki yazım Corona virüsü ile ilgili ancak temizliğimize özen göstermeliyiz gibi maddesel önlemlerden ziyade ” Corona Virüsünün Enerjisel Boyuttaki Etkileri “ni ele alacağım.  

Corona Virüsünün Enerjisel Boyuttaki Etkileri Neler?

Eğer evreni anlamak istiyorsanız, enerji  frekans ve titreşim (rezonans) üzerine düşünün. Nicola Tesla

Tesla’nın da dediği gibi  evren ve evrene dair her şey enerjiler kapsamında. Peki öyleyse insan bedeni içinde neden aynı şey söz konusu olmasın ki ?  Örneğin bazen deriz hani özellikle yeni bir insanla tanıştığımızda bir anda o insana içimiz ısınır veya sebepsiz ne olursa olsun bir insanla yeni  tanışıyor olsak  bile içimiz almaz , ne yapsa sevimsiz gelir. Hah işte bunun en temel açıklaması enerjisel yönden uyuşmuyor olmamız. Aslında her şey bu kadar basit hayatımızdaki insanların bir anda girip bir anda çıkmasını bile buna bağlayabiliriz. Çünkü etrafımızda kendi frekans boyutumuzda insanlar vardır. Onları yaşamımıza çekeriz veya hayatımızdan uğurlarız.  

Bu durumu hastalık ve virüs boyutunda ele aldığımızda ise Washington Eyalet Üniversitesi’nde yapılan akademik  çalışmalar sonucunda  “ İnsan bedeni saniyede 62 MHz ile 72 MHz titreşim frekansına (62 ile 72 milyon devinime)  sahip .  Virüsler ise 57 MHz ile 60 MHz titreşim frekansında bulunuyor. “Yani çok detaylara girmeden bu farkı açıklarsam virüsler ve insanların normal frekans farkı  yaklaşık 2 milyon titreşim  .  

Bu araştırma sonucunu paylaştıktan sonra ise bizlere ne gibi etkileri var onları açıklayacağım. Hiç fark ettiniz mi moralimiz bozulduğunda enerjimizin de düştüğünü hissederiz ve genelde hastalanırız. Bu virüse yakalanma sebebini de böyle açıklayabilirim. Gerek kamuoyu gerekse medyada yansıtılanlarda daha çok korku ve panik enerjisi hakim . Kanser hastaları için bile moral çok önemli denirken. Bu toplumsal korku ve panikte ise neleri etkiler farkında mısınız ?  Yani haliyle korku ve panik halindeyken virüslerin titreşimine çekiliriz .  

Korku ve panik enerjisini de duygu ve düşüncelerimiz oluşturuyor. Çünkü sosyal medya paylaşımları , haber bültenleri , emsal davranışlar ( belli bir kitleden başlayan aşırı alışveriş , ürün depo etme durumu …) ; kolektif olarak da paniğe sevk ediyor. Ve korku enerjisiyle virüslerin alanına giriyoruz.  

Sonuç Olarak

Sonuç olarak bizim yapacağımız şey anlık enerjimizin farkına varmak . Enerjimizin düştüğünü fark ettiğimiz an iyiye odaklanarak enerjimizi yükseltmek . Olumsuz düşüncede olan insanlarla araya mesafe koymak . Duygu ve düşüncelerimizi etkileyen şeyleri seyretmekten ; dinlemekten kaçınmak . Şunu da belirteyim ki  tabi ki belirtilen önlemleri alacağız hijyenimize dikkat edeceğiz. Zaten bunlar hayatımızda olmaza olmazlarından. Gerekli önlemlerle birlikte ( yetkili mercilerce belirtilen .) enerjimize de dikkat edeceğiz . Daha sağlıklı, huzurlu günler diliyorum hepimize. Yazımı daha çok kişiye ulaştırırsanız kolektif  olarak pek çok şeyi aşmaya başlarız. Sevgiler… 

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM