Yeliz&Yeşim KOÇ
Yeliz&Yeşim  KOÇ
yelzyesm@gmail.com
Turuncu Hediye
  • 2
  • 187
  • 22 Şubat 2020 Cumartesi
  • 1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
    2 Kişi oy verdi
    Ortalama puan: 5,00.
    Bu yazıya oy vermek ister misiniz?
    Loading...
  • +
  • -

Bugün sizlerle hayatımızın dönüm noktası dediğimiz anımızı paylaşmak istedik. Bizi şu an buralara getiren şans diyebileceğimiz en tatlı anımıza, “turuncu hediye”mize. O zamanlar üniversite 3. sınıftayız. Dönemin son final sınavını vermek için sınıfın önünde oturuyoruz. Sınava o kadar iyi hazırlanmışız ki sınavdan önce konulara bakmak istemiyoruz o yüzden sosyal medya hesaplarımızda geziniyoruz. O zamanlarda çok […]

Bugün sizlerle hayatımızın dönüm noktası dediğimiz anımızı paylaşmak istedik. Bizi şu an buralara getiren şans diyebileceğimiz en tatlı anımıza, “turuncu hediye”mize.

O zamanlar üniversite 3. sınıftayız. Dönemin son final sınavını vermek için sınıfın önünde oturuyoruz. Sınava o kadar iyi hazırlanmışız ki sınavdan önce konulara bakmak istemiyoruz o yüzden sosyal medya hesaplarımızda geziniyoruz. O zamanlarda çok fazla kitap okuyoruz ve minik bir kütüphanemiz var. Bir anda kendimizi “Acaba okuduğumuz kitaplar için ortak sosyal medya hesabı açsak nasıl olur?” diye düşünürken bulduk. Sebepsiz, birdenbire…

O zamanın heyecanıyla instagram hesabı açmaya karar verdik. Kullanıcı adımıza karar vermek düşündüğümüzden daha zor oldu. Kullanıcı adımızı ‘ikizler’ ya da ‘ikizokuyucular’ yapmak mantıklı geldi fakat isimlerin alındığı yazıyordu. Biz de ikimizin en sevdiği renk olan ‘turuncu’ya karar verdik. Fakat turuncu da başlı başına yetmiyordu kullanıcı adımız için, sınava yaklaşık 5 dakika kalmıştı. Biz de kullanıcı adımızı aceleyle ‘turuncubloog’ olarak yazdık ve sınava girdik. Açıklama kısmı ve profil fotoğrafı bomboştu. Sınavdan çıkınca birbirimize itiraf ettiğimiz ilk şey sınav boyunca sadece bu hesabı düşünmemizdi.

Turuncu Hediye @turuncubloog

Sayfamızda kitap yorumları paylaşacaktık. Amacımızı herkes bizim kadar kitap okumayı sevsin olarak belirledik ve paylaşımlarımızı yapmaya başladık. O zamanlar kitaplarımız azdı ve nasıl paylaşacağımızı da tam olarak bilmiyorduk. İlk fotoğraflarımız doğruyu söylememiz gerekirse oldukça acemiydi. Fakat sayfamızı açtığımız zaman beklenmedik yorumlar bizi heyecanlandırmıştı. Bize kitaplar hakkında yazdığımız yorumları çok sevdiklerini yazıyorlardı ve bu bizi oldukça mutlu ediyordu. Yorumlar geldikçe daha fazla kitap okumaya ve daha dikkatli yorumlar yazmaya başladık. Şimdi ise kocaman ‘turuncubloog’ ailesiyiz. Haziran ayında 2. yılımızı kutlayacağız.

Ailemiz bize her zaman destek oldu. Kitaplığımız büyüdü tıpkı sayfamız gibi.

Bu güzel sayfa bizi Ahu öğretmenimiz ile tanıştırdı. Bir gün Biriktirdiklerim sitesine yazı gönderdik ve sayesinde kendimizi daha fazla geliştirmeye başladık ve Biriktirdiklerim ailesi ile tanıştık. İyi ki Ahu öğretmeniz ile tanıştık. İyi ki bu güzel siteye yazılar yazıyoruz.

‘turuncubloog’ iyi ki varsın. Sen bize verilen en güzel turuncu hediyesin…

Sosyal Medyada Paylaşın:

2 yorum

  1. Çok içten yazmışsınız sevgilerle takip edeceğim sayfanızı . Benim hesabımda @okuyeterki

  2. Siz de bana tam turuncu hediye oldunuz :)) Biriktirdiklerim ailesinde olmanızdan çok mutluyum ve instagramda sizi zevkle takip ediyorum :))

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM