Özgür Uğurlu
Özgür  Uğurlu
ozgurugurlu115@gmail.com
Zaman Değişim Zamanı ! Yeni Hedefler
  • 1
  • 151
  • 23 Ocak 2020 Perşembe
  • 1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
    1 Kişi oy verdi
    Ortalama puan: 5,00.
    Bu yazıya oy vermek ister misiniz?
    Loading...
  • +
  • -

Yeni yıla daha yeni, yeni ısınırken yepyeni bir başlangıca ne dersin? Seni baştan aşağı yenileyecek ufak değişiklikler;) Zaman değişim zamanı 🙂 Aynaya geç ve kendine değer verdiğini söyle,  Gün geçtikçe kendimize artan saygımız gün içerisinde o kadar olayın ardından katlaya katlaya azalıyor. Peki ya bu eksi düşüşe bir “dur! ” demenin vakti geldi de geçiyor değil […]

Yeni yıla daha yeni, yeni ısınırken yepyeni bir başlangıca ne dersin? Seni baştan aşağı yenileyecek ufak değişiklikler;) Zaman değişim zamanı 🙂

Aynaya geç ve kendine değer verdiğini söyle, 


Gün geçtikçe kendimize artan saygımız gün içerisinde o kadar olayın ardından katlaya katlaya azalıyor. Peki ya bu eksi düşüşe bir “dur! ” demenin vakti geldi de geçiyor değil mi? 

Kendine yeni kurallar koy ve uygulayacağından emin ol, 


Eminim ki hepimiz bazı değişiklikleri hayatımıza getirmek için çaba gösteriyoruz. Bunu uygulamaya koymak da yine bizim elimizde bir not defterine değişiklerini yazmaya ve hayatında kalıcı değişimlere selam ver:) 


Gerçekçi kurallar koy:) 


Boy 1.60’dan 1.70’e bir anda uzamayacağı gibi kilolar da 70’den 50’ye bir anda düşmez. Bunlar hepsi olur ancak zamanla olur. Kısa vadeli ve gerçekçi hedefler daha başarılı hedefler olacaktır. 
Umutsuzluğa kapılma, bir şeyler olmuyorsa tekrar dene:} 


Belki yeni değişiklikler sana ağır da gelebilir. Biraz daha hafif kurallar kurabilir ya da üstünden gelmek için gerekli çabayı kendine aşılayabilirsin. 


Yeni hedefleri diğer insanlarla da paylaşabilirsin! 
Yeni hedeflerini, yine senin gibi hedefleri olan insanlarla paylaşmak iyi bir adım olur. Böylece kendine moral depolayıp daha çok çabalarsın. 

Değişime ayak uydur! 


Bu kararların adından değişime ayak uydur, değişim de sana ayak uydursun. Çevren, ailen, arkadaşların yaşadığın şehre bile saygın artacaktır bu sayede, emin ol! 

Hayat aslında sürekli değişir dersek doğru olmaz, Sürekli değişen hayat da değildir, insanlardır. Çünkü hayatta varım demek için değişim şarttır. Örneğin yeni yaşadığın çevreye ayak uydurmak için değişmen gerekir ya da yeni okul, yeni iş yeri… 


Böyledir hayat, insandan değişmek ister.

Dünya’ya, gelişmelere, diğer insanlara…

Toplumlar da böyle var olurlar zaten değişerek yeni gelene ayak uydurarak. 


Bir düşünelim bakalım, sizce de yeni bir değişimi haketmiyor musunuz?


Çünkü… Zaman değişim zamanı:))) 

Sosyal Medyada Paylaşın:

1 Yorum

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM