Güliz Kına
Güliz  Kına
guliz@gulizkinaastroloji.com
Yengeç Burcu Ocak Yorumu
  • 1
  • 138
  • 02 Ocak 2020 Perşembe
  • 1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
    1 Kişi oy verdi
    Ortalama puan: 5,00.
    Bu yazıya oy vermek ister misiniz?
    Loading...
  • +
  • -

YENGEÇ BURCU: HAYATINIZDAKİ HER KONU ÖN PLANDA, İKİLİ İLİŞKİLER, PARA EN ÖNCELİKLİ KONULAR ARASINDA! Sevgili Yengeçler, sizin için çok önemli bir aya girdik! Yengeç burcu ocak yorumuna başlayalım. Ocak ayına tutulmaların etkisinde ve hızlı başlıyoruz. Yengeçler bu ay burçlarında bir tutulma yaşayacaklar. Aya da Aralık sonunda Oğlak burcunda yaşadığımız, yeni ay – güneş tutulması ile […]

YENGEÇ BURCU: HAYATINIZDAKİ HER KONU ÖN PLANDA, İKİLİ İLİŞKİLER, PARA EN ÖNCELİKLİ KONULAR ARASINDA!

Sevgili Yengeçler, sizin için çok önemli bir aya girdik! Yengeç burcu ocak yorumuna başlayalım. Ocak ayına tutulmaların etkisinde ve hızlı başlıyoruz. Yengeçler bu ay burçlarında bir tutulma yaşayacaklar. Aya da Aralık sonunda Oğlak burcunda yaşadığımız, yeni ay – güneş tutulması ile birlikte ikili ilişkiler gündeminizde başlıyoruz. Hem kendinizle hem de ilişkinizle ilgili önemli kararlar devrede olabilir bu ay. 2 Ocakta Merkür’ün iyicil gezegenimiz Jüpiter ile sizin karşıt alanınızda yani ilişkiler alanında kavuşumu hem birinden güzel bir haber gelebileceğini hem de güzel destekler alabileceğiniz bir günü gösteriyor!

3 Ocak tarihinde uzun bir süredir Akrep burcunda ilerleyen Mars, Yay burcuna geçiş yapacak ve ateş elementi etkisi ile hayatlarımızı bir hayli hareketlendirecek. Bu etki sizin iş, evin düzeni ve sağlık alanınızda etkili olacak. Bu dönemde iş konularında mücadeleli ve yoğun bir dönem sizi bekleyecek. Yine sağlık konularında da bazı girişimler söz konusu olabilecek.

5 Ocakta yine çok güzel bir etki var, sürprizli gelişmelere çok açık olacağımız bir etki, bugün bir süredir Boğa burcunda ilerlemekte olan Uranüs ile Ay kavuşacak ve bu ikiliye Jüpiter’de güzel bir etki gönderecek ve şanslı gelişmelere, sürprizli durumlara bizi açacak. Bu etki size özellikle sosyal çevrenizden gelebilecek bir desteği, hem iş, hem de ikili ilişkiler alanında güzel haberleri anlatıyor. Çok sevdiğiniz bir arkadaşınızdan alacağınız bir haber veya birinden alacağınız destek önemli olacak.  

5- 15 ARALIK

5- 15 ARALIK arasında aktif olacak birazda zorlu bir etki Satürn gezegeninin dönüşümü sembolize eden Plüton ile kavuşumu olacak. Aslında bu ikilinin yakınlaşması uzunca bir süredir aktif ve tüm dünyayı etkileyen bir durum ama tam açı ile kavuşmaları bugünler arasına geliyor. Bu etki sizin haritanızın yine karşıt alanında, yani ikili ilişkiler alanında olduğundan hem ilişkiniz ile ilgili konularda hem de birebir ilişkide olduğunuz kişilerle ilgili konulara dikkat!

10 Ocakta ikinci önemli tutulma meydana gelecek. Burcunuzda bir Ay tutulması yaşayacağız, geçen ay oluşan Oğlaktaki Güneş tutulmasının karşılığı olan bu tutulma, o dönemde attığınız adımlar ve niyet ettiğiniz şeylerin gelişmelerini ve sonuçlarını getirebilir. Kuvvetli değişimlere yol açan tutulmaların etkisi sadece bu ay değil önümüzdeki 3 aylık sürece de yayılacak. Bu tutulma Yengeçlerin burcunda olduğundan, hayatınızda önemli haberler, bazı bitişler, kritik dönemece giren ilişkiler bu dönemde mümkün. Beklediğiniz haberler varsa bu dönemde bunları da alabilirsiniz.

13 Ocak akşamında aşkın, sevginin, güzelliklerin gezegeni Venüs çok sevdiği Balık burcuna geçiş yapacak. Bu etki sizin için hem yurtdışı, eğitimler konularında bazı hayallerinizi gerçekleştirmek isteyeceğinizi hem de inandığınız kişilerle ilgili yaşanacak bazı gelişmeleri anlatacak.

Merkür kova burcuna geçiyor

15 Eylül akşamında Merkür Kova burcuna geçecek ve iletişimimiz hareketlenecek. Daha orijinal fikirler ve fikirlerde özgürlükçü yaklaşımlar söz konusu olabilecek bu dönemde. Bu etki sizin ortak para konularınızı etkileyecek bu dönemde para konuları zihninizde olacak ve nasıl gelişmeler yaşarım düşünceleri de. Bu ailenin parası ve bütçesinin yönetimi ile ilgili de olabilir.  20 Ocak akşamında Güneş Kova burcuna geçecek ve arkasından 24 Ocak akşamında Kova burcunda bir yeni ay gerçekleşecek bu yeni ay para konularında bir yapılandırma yapmak için iyi olacak. 27 -28 Ocakta yine güzel bir etki ile ayı bitiriyoruz. Balık burcunda Venüs ile Neptün kavuşacak ve ilahi aşk, sevgi zamanı diyecek! BU etkinin sizin yurt dışı, yabancılar ile ilgili konular ve eğitimler alanınızda olması ise bu alanda güzel bir gelişmeyi anlatacak. Güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Yengeçler Ocak ayı size güzelliklerle gelsin.  

Sosyal Medyada Paylaşın:

1 Yorum

  1. Yengeçler için güzel şeyler diliyorum…Zira çok zorlandık,çok üzüldük,çok hırpalandık son aylarda.Dilerim yüzümüz güler,dilerim doğru anlaşılır okuruz artık.Çok teşekkürler.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM