Güliz Kına
Güliz  Kına
guliz@gulizkinaastroloji.com
Yay Burcu Ocak
  • 0
  • 148
  • 03 Ocak 2020 Cuma
  • 1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
    1 Kişi oy verdi
    Ortalama puan: 5,00.
    Bu yazıya oy vermek ister misiniz?
    Loading...
  • +
  • -

Yay & Yükselen Yay! YAY BURCU: Para, iş ve sözleşmeler gündemde olacak bu ay!  Sevgili Yaylar, Ocak ayına Aralık sonunda Oğlak burcunda yaşadığımız, yeni ay – güneş tutulması ile birlikte ve sizin için para konuları ön planda başlıyoruz. Bu konularla ilgili önemli kararlar ve başlangıçlar mümkün. Bu dönemde para kazandıracak yeni bir iş veya para […]

Yay & Yükselen Yay! YAY BURCU: Para, iş ve sözleşmeler gündemde olacak bu ay! 

Sevgili Yaylar, Ocak ayına Aralık sonunda Oğlak burcunda yaşadığımız, yeni ay – güneş tutulması ile birlikte ve sizin için para konuları ön planda başlıyoruz. Bu konularla ilgili önemli kararlar ve başlangıçlar mümkün. Bu dönemde para kazandıracak yeni bir iş veya para konularında bir yapılandırma söz konusu olabilir. Yay burcu ocak ayı yorumumuza devam edelim.

3 Ocak tarihinde uzun bir süredir Akrep burcunda ilerleyen Mars, burcunuza geçiş yapacak ve ateş elementi etkisi ile hayatınızı bir hayli hareketlendirecek. Bu etki sizin burcunuzda olduğundan bu ay hem aşk hem de hayatınızın diğer birçok alanında bir hareketlenme söz konusu olacak. Girişim yapmak ve geliştirmek istediğiniz konularla ilgili yoğun bir mücadele ve girişim dönemi söz konusu olacak.

5 Ocakta yine çok güzel bir etki var, sürprizli gelişmelere çok açık olacağımız bir etki, bugün bir süredir Boğa burcunda ilerlemekte olan Uranüs ile Ay kavuşacak ve bu ikiliye Jüpiter’de güzel bir etki gönderecek ve şanslı gelişmelere, sürprizli durumlara bizi açacak. Bu etki sizin iş ve para alanınızı bağladığından ya bir yerden güzel paralar gelebilir ya da yeni bir işe başlamanız söz konusu olabilir.    

Yay burcu yeni kararlar alabilir

5- 15 Ocak arasında aktif olacak birazda zorlu bir etki Satürn gezegeninin dönüşümü sembolize eden Plüton ile kavuşumu olacak. Aslında bu ikilinin yakınlaşması uzunca bir süredir aktif ve tüm dünyayı etkileyen bir durum ama tam açı ile kavuşmaları bugünler arasına geliyor. Bu etki sizin para alanınızda bir süredir devam eden zorlanmaların artık uzun vadeli bir karara bağlanmasını gerektiriyor. Bu dönemde yeni bazı kararlar alabilirsiniz bu konularda…  

10 Ocakta ikinci önemli tutulma meydana gelecek aslında bu yılın ilk tutulması, Yengeç burcunda yaşanacak, geçen ay oluşan Oğlaktaki Güneş tutulmasının karşılığı olan bu tutulma, o dönemde attığınız adımlar ve niyet ettiğiniz şeylerin gelişmelerini ve sonuçlarını getirebilir. Kuvvetli değişimlere yol açan tutulmaların etkisi sadece bu ay değil önümüzdeki 3 aylık sürece de yayılacak. Bu tutulma Yayların yine para alanını etkileyecek fakat bu daha çok ortak para konularında olacak. Bu konularla ilgili gelişmeler ve karar anı gündemde olabilir. Bu dönemde ailenin parası, eşin parası, banka kredileri gibi konular gündeme gelebilir.

13 Ocak akşamında aşkın, sevginin, güzelliklerin gezegeni Venüs çok sevdiği Balık burcuna geçiş yapacak. Bu etki sizin ev, aile ve gayrimenkul konularını anlatan alanınızı etkileyecek. Ailenizle güzel ve sevgi dolu bir dönem söz konusu olabilir bu günlerde. Yine bir ev görüp, çok beğenip almak veya kiralamak isteyebilirsiniz.  

15 Ocak akşamında Merkür Kova burcuna geçecek ve iletişimimiz hareketlenecek, daha orijinal fikirler ve fikirlerde özgürlükçü yaklaşımlar söz konusu olabilecek bu dönemde. 20 Ocak akşamında Güneş Kova burcuna geçecek ve arkasından 24 Ocak akşamında Kova burcunda bir yeni ay gerçekleşecek bu etkiler sizin iletişim, sözleşmeler ve seyahatler alanınızı etkileyeceğinden bu dönemde bir sözleşme imzalamanız veya yeni bir iş kararı vermeniz söz konusu.  

Negatif etkileri şifalandırmak

27 -28 Ocakta yine güzel bir etki ile ayı bitiriyoruz. Balık burcunda Venüs ile Neptün kavuşacak ve ilahi aşk, sevgi zamanı diyecek! Bu etki sizin ev alanınızda olacağından size hane içinde güzel gelişmeler ve sevgi dolu günler getirecek ve kalbinizi yumuşatacak! Yine bu etki kök şifası yapmak için, aileden gelen negatif etkileri şifalandırmak için son derece iyi olacak. Eğer böyle etkiler var mıdır diye merak ediyorsanız bireysel haritalarınız en güzel yanıtı v

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM