Güliz Kına
Güliz  Kına
guliz@gulizkinaastroloji.com
Terazi Burcu Ocak
  • 0
  • 133
  • 03 Ocak 2020 Cuma
  • 1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
    2 Kişi oy verdi
    Ortalama puan: 5,00.
    Bu yazıya oy vermek ister misiniz?
    Loading...
  • +
  • -

Terazi burçları için önemli bir aydayız. Ocak ayına Aralık sonunda Oğlak burcunda yaşadığımız, yeni ay – güneş tutulması ile birlikte. Ve sizin için aile ve ev konuları gündeminizde başlıyoruz. Bu konularla ilgili önemli kararlar ve başlangıçlar mümkün. Bu dönemde ev – hane içinde önemli bazı konular ve bir iyileşme konusu gündemde olabilir! Yine bir ev […]

Terazi burçları için önemli bir aydayız. Ocak ayına Aralık sonunda Oğlak burcunda yaşadığımız, yeni ay – güneş tutulması ile birlikte. Ve sizin için aile ve ev konuları gündeminizde başlıyoruz. Bu konularla ilgili önemli kararlar ve başlangıçlar mümkün. Bu dönemde ev – hane içinde önemli bazı konular ve bir iyileşme konusu gündemde olabilir! Yine bir ev alımı – satımı ya da değiştirmesi de yine gündeme gelebilir. Terazi burcu ocak ayı yorumumuza devam edelim.

Terazi Burcu Ocak Ayı Yorumu

3 Ocak tarihinde uzun bir süredir Akrep burcunda ilerleyen Mars, Yay burcuna geçiş yapacak ve ateş elementi etkisi ile hayatlarımızı bir hayli hareketlendirecek. Bu etki sizin iletişim alanınızı hareketlendirecek. Bu ay önemli bir sözleşme, önemli bir görüşme gündeminizde olabilir. Bu etki yine sizin kardeşler, kuzenler gibi yakın akrabalarınızla ilgili konularınızı da hareketlendirecek. Bir eğitime başlamak veya kısa bir seyahatte yine ayın gündeminde olabilecek ve hızlanacak konular arasında.

5 Ocakta yine çok güzel bir etki var, sürprizli gelişmelere çok açık olacağımız bir etki, bugün bir süredir Boğa burcunda ilerlemekte olan Uranüs ile Ay kavuşacak ve bu ikiliye Jüpiter’de güzel bir etki gönderecek ve şanslı gelişmelere, sürprizli durumlara bizi açacak. Bu etki sizin hem finans hem de aile alanınızı etkilediğinden, aile ile bir para alış verişi söz konusu olabilir. Yine bir ev – alımı satımı yapmak istiyorsanız güzel bir fırsat veya gelişme yakalayabilirsiniz.  

5- 15 Ocak

5- 15 Ocak arasında aktif olacak birazda zorlu bir etki Satürn gezegeninin dönüşümü sembolize eden Plüton ile kavuşumu olacak. Aslında bu ikilinin yakınlaşması uzunca bir süredir aktif ve tüm dünyayı etkileyen bir durum ama tam açı ile kavuşmaları bugünler arasına geliyor. Bu etki sizin yine aile, anne – baba ve gayrimenkul alanınızı etkilediğinden bu dönemde önemli kararlar gündeme gelmesi, önemli bir dönüşüm ve değişim yaşanması aile konuları ile ilgili mümkün.  

10 Ocakta ikinci önemli tutulma meydana gelecek, Yengeç burcunda bir Ay tutulması yaşayacağız, geçen ay oluşan Oğlaktaki Güneş tutulmasının karşılığı olan bu tutulma, o dönemde attığınız adımlar ve niyet ettiğiniz şeylerin gelişmelerini ve sonuçlarını getirebilir. Kuvvetli değişimlere yol açan tutulmaların etkisi sadece bu ay değil önümüzdeki 3 aylık sürece de yayılacak. Bu tutulma Terazilerin kariyer alanında olduğundan işle ilgili önemli bir konu gündeme gelebilir ve sizin için önemli bir karar anı olabilir. Bu etkiyle daha önceden yaptığınız bir projenin sonlanması olabileceği gibi, eğer işten ayrılmak istiyorsanız bununla ilgili bir konuda olabilir.  Yine evlilik ve ilişkinizle ilgili bir durum da gündeme gelebilir ve bazı kararlar gerekebilir.

13 Ocak akşamında aşkın, sevginin, güzelliklerin gezegeni Venüs çok sevdiği Balık burcuna geçiş yapacak. Bu etki sizin iş ve sağlık alanınızı etkiliyor, güzel bir şifalanma dönemi olabilir sizin için. Yine Venüs sizin burç yöneticiniz olduğundan bu dönemde sevgiyi daha yüksek hissedeceksiniz ve daha fedakâr bir yapıda olabileceksiniz. Bu etki size iş konularında kafa karışıklığı da verebilir dikkat!

Merkür kova burcuna geçiyor

15 Ocak akşamında Merkür Kova burcuna geçecek ve iletişimimiz hareketlenecek, daha orijinal fikirler ve fikirlerde özgürlükçü yaklaşımlar söz konusu olabilecek bu dönemde. Bu etki sizin iş alanınızı etkileyecek. Bu konular bu ay gündeminizde olacak. 20 Ocak akşamında Güneş Kova burcuna geçecek ve arkasından 24 Ocak akşamında Kova burcunda bir yeni ay gerçekleşecek bu etkiler sizin çocuklar, hobi gibi yapılan işler ve aşk alanınızı etkileyecek. Bu dönemde bir tedavi ile çocuk olması söz konusu olabilir, yine çocuklarınız ile ilgili önemli bir başlangıç veya yeni bir projeye başlamakta söz konusu.  

27 -28 Ocakta yine güzel bir etki ile ayı bitiriyoruz. Balık burcunda Venüs ile Neptün kavuşacak ve ilahi aşk, sevgi zamanı diyecek! BU etkinin sizin sağlık ve iş alanınızda olması bu konularla ilgili güzel gelişmeleri gündeme getirebilecek. Sevgili Terazi Burcu Ocak ayı size güzel gelişmeler ve doğru kararlar getirsin.        

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM