Yeliz&Yeşim KOÇ
Yeliz&Yeşim  KOÇ
yelzyesm@gmail.com
Tavsiye Kitaplar
  • 2
  • 143
  • 14 Ocak 2020 Salı
  • 1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
    1 Kişi oy verdi
    Ortalama puan: 5,00.
    Bu yazıya oy vermek ister misiniz?
    Loading...
  • +
  • -

Sizler için 2019 yılı boyunca okuduğumuz romanları, kişisel gelişim kitaplarını ve öyküleri yorumladık. Bizden size tavsiye kitaplar, şimdiden keyifli okumalar… Tavsiye Kitaplar Bir Çift Ayakkabı Yazar: Sunay AkınYayınevi: İş Bankası Kültür YayınlarıKategori: Deneme / Yazın        Sunay Akın bizlere ayakkabı ile muhteşem yolculuklara çıkartıyor. Hikayelerin anlatımı o kadar güzel ve heyecan verici ki bittikten sonra […]

Sizler için 2019 yılı boyunca okuduğumuz romanları, kişisel gelişim kitaplarını ve öyküleri yorumladık. Bizden size tavsiye kitaplar, şimdiden keyifli okumalar…

Tavsiye Kitaplar

Bir Çift Ayakkabı

Yazar: Sunay Akın
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları
Kategori: Deneme / Yazın

       Sunay Akın bizlere ayakkabı ile muhteşem yolculuklara çıkartıyor. Hikayelerin anlatımı o kadar güzel ve heyecan verici ki bittikten sonra şaşırmamak elde değil.

Kitaptaki en beğendiğimiz alıntı ile bitirelim…

“Şair, ayakkabılarını yakmış ama bir kitabını bile ateşe atmaya kıyamamıştır.”

Dünyanın Uyanışı

Yazar: Şengül Boybaş
Yayınevi: Küsurat
Kategori: Türkiye Roman

       Öncelikle Şengül Boybaş’ın ilk romanı olan Dünyanın Uyanışı kitabının konusunun çok ilginç olduğunu yazmamız gerekiyor diye düşünüyoruz. Genel olarak Küsurat Yayınları kitaplarıyla okuyucuları güldürürken bu romanı ile bizleri biraz maceranın içine sürüklüyor. Kitabımızın ana karakteri Atiye’nin hayat hikayesini ve başına gelen olayları okuyacaksınız. Konusu bakımından “iz” bırakan şahane bir kitap. Küsurat sevenler bu kitabı mutlaka okumalı.

Kedi Kafası

Yazar: Neil Somerville
Yayınevi: Portakal
Kategori: Kişisel Gelişim

       Kişisel gelişim kitabı olarak en beğendiğimiz kitaplar arasında yer alan Kedi Kafası bizlere 60 dersle kedilerin hayatlarına misafir ediyor. İçerisinde bulunan sevimli çizimler kitabı daha bir güzelleştiriyor.

İz: Portreler Vesaire

Yazar: Ahmet Erbil
Yayınevi: Küsurat
Kategori: Biyografi & Oto Biyografi

Ahmet Erbil birçoğumuzun hayatında iz bırakan değerli insanların hayatlarını kendi kalemiyle biraz da kurgu katarak bu şahane kitabı bizlere sunuyor. Kitap çok akıcı ve konular o kadar sürükleyici ki kitabın nasıl bittiğini anlamayacaksınız. Kimler var diye sorarsanız eğer Şener Şen, Barış Manço, Bob Marley ve daha şu an yazamadığımız birçok değerli insan hayat hikayeleriyle sizleri bekliyor.

Anne Olunca Anlarsın

Yazar: Kolektif
Yayınevi: Küsurat
Kategori: Aile – Çocuk

Bu kitabı okurken ağlamamak elde değil. Anneliğin zorluklarını, bir gülümseme ile dünyaların senin olacağını, ağlarken hayatının/nefesinin daraldığını bizlere anlatan değerli birçok annenin hikayelerini okuyacaksınız.

Her hikaye birbirinden güzel ve her hikayenin ayrı bir yeri olacak hafızalarınızda.

Gerçekten ANNE OLUNCA MI ANLARSIN?

Düşüncelerinizin ve belki de bakış açınızın değişeceği bu kitabı mutlaka okuyun.

Sosyal Medyada Paylaşın:

2 yorum

  1. Atiye dizisi bir hayli heyecanlı, kitabı çok daha derindir mutlaka. Tavsiyeler için teşekkür ederim, emeğinize sağlık.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM