Güliz Kına
Güliz  Kına
guliz@gulizkinaastroloji.com
Oğlak & Yükselen Oğlak Ocak Ayı Yorumu
  • 0
  • 141
  • 04 Ocak 2020 Cumartesi
  • 1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
    1 Kişi oy verdi
    Ortalama puan: 5,00.
    Bu yazıya oy vermek ister misiniz?
    Loading...
  • +
  • -

Oğlak & Yükselen Oğlak Ocak Ayı Yorumu Oğlak  BURCU: Yılın en önemli aylarından birisindeyiz sizin için, ikili ilişkiler ön planda! Sevgili Oğlaklar, Ocak ayına aralık ayında burcunuzda yaşadığımız yeni ay – güneş tutulması ile birlikte başlıyoruz. Bu tutulma sizin hayatınızdaki her konuyu etkiliyor, bunun içinde iş, çocuklar, evlilik ve kariyeriniz ile ilgili konularda önemli kararlar […]

Oğlak & Yükselen Oğlak Ocak Ayı Yorumu

Oğlak  BURCU: Yılın en önemli aylarından birisindeyiz sizin için, ikili ilişkiler ön planda!

Sevgili Oğlaklar, Ocak ayına aralık ayında burcunuzda yaşadığımız yeni ay – güneş tutulması ile birlikte başlıyoruz. Bu tutulma sizin hayatınızdaki her konuyu etkiliyor, bunun içinde iş, çocuklar, evlilik ve kariyeriniz ile ilgili konularda önemli kararlar ve başlangıçlar mümkün. Bu dönemde özellikle ilişkiler alanında bazı kritik kararlar ve gelişmeler olabilir.   

Oğlak & Yükselen Oğlak Ocak Ayı Yorumu!

3 Ocak tarihinde uzun bir süredir Akrep burcunda ilerleyen Mars, Yay burcuna geçiş yapacak ve ateş elementi etkisi ile hayatınızı bir hayli hareketlendirecek. Bu etki sizden önceki burçta olduğundan biraz karanlık bir alanda kalacak, o yüzden kapalı kapılar ardında birşeylerle mücadele etmeniz, sizin arkanızdan dönen bazı gizli kapaklı işlerle uğraşmanız gerekebilir. Bu dönem bir projeyi ön plana çıkarmadan önceki hazırlık dönemi de olabilir. Yine bir sağlık konusu gündeme gelebilir ve ufak bir operasyonda söz konusu olabilir özellikle yükselen oğlaklar için.

5 Ocakta yine çok güzel bir etki var, sürprizli gelişmelere çok açık olacağımız bir etki, bugün bir süredir Boğa burcunda ilerlemekte olan Uranüs ile Ay kavuşacak ve bu ikiliye sizin burcunuzda bulunan Jüpiter’de güzel bir etki gönderecek ve şanslı gelişmelere, sürprizli durumlara bizi açacak. Bu etki size hem bir proje ile ilgili güzel bir gelişme, bir bebek haberi veya aşk konularında güzel bir gelişme olarak yansıyabilir.

5- 15 Ocak arasında aktif olacak birazda zorlu bir etki Satürn gezegeninin dönüşümü sembolize eden Plüton ile kavuşumu olacak. Aslında bu ikilinin yakınlaşması uzunca bir süredir aktif . Ve tüm dünyayı etkileyen bir durum ama tam açı ile kavuşmaları bugünler arasına geliyor. Bu etki sizin burcunuzda olduğundan eskinin yıkılmasına, istemeseniz de değişime izin vermeniz gerekiyor. 1,5 senedir değişimler için bizzat zorlanıyorsunuz. Ama tutunduğunuz şeyleri bırakmak ve kalıplarınızı kırmak zor değil. Bunu yapmazsanız gelişemez ve kendinizden daha iyi bir versiyonunuzu çıkartamazsınız!

10 Ocak

10 Ocakta ikinci önemli tutulma meydana gelecek aslında bu yılın ilk tutulması, Yengeç burcunda yaşanacak. Geçen ay burcunuzdaki Güneş tutulmasının karşılığı olan bu tutulma, o dönemde attığınız adımlar ve niyet ettiğiniz şeylerin gelişmelerini ve sonuçlarını getirebilir. Kuvvetli değişimlere yol açan tutulmaların etkisi sadece bu ay değil önümüzdeki 3 aylık sürece de yayılacak. Bu tutulma sizin tam karşıt alanınızda olduğundan bir ilişkiyle ilgili krizli bir durum oluşabilir ve bunu yönetmeniz gerekebilir. Bu iş alanında birebir çalıştığınız bir kişi, önemli bir müşteri, sevgiliniz, eşiniz veya anne – baba gibi ilişkinizin önemli olduğu bir kişi ile olabilir. Buradaki krizi yönetirken bilmediğiniz bazı durumlar olabileceğini göz önünde bulundurun ve o krizin bir anlamı olduğunu da fark edin. İlişkilerde ya bir değişim ya da bit bitiş zamanı olabilir.

13 Ocak akşamında aşkın, sevginin, güzelliklerin gezegeni Venüs çok sevdiği Balık burcuna geçiş yapacak. Bu etki sizin iletişim, kardeşler –kuzenler gibi yakın akrabalar alanınızda olduğundan bu dönemde aile ilişkilerinde sevgi ile yaklaşmak birçok  şeyi iyileştirebilecek. Yine iletişim alanında da çok daha duygusal olabilirsiniz.

15 Ocak akşamında Merkür Kova burcuna geçecek ve iletişimimiz hareketlenecek. Daha orijinal fikirler ve fikirlerde özgürlükçü yaklaşımlar söz konusu olabilecek bu dönemde. 20 Ocak akşamında Güneş Kova burcuna geçecek ve arkasından 24 Ocak akşamında Kova burcunda bir yeni ay gerçekleşecek ve tüm bu etkiler sizin para alanınızı etkilediğinden para konularında güzel gelişmelere, haberlere ve yeni başlangıçlara açık olduğunuz anlamında gelecek.   

Venüs ile Neptün Kavuşuyor

27 -28 Ocakta yine güzel bir etki ile ayı bitiriyoruz. Balık burcunda Venüs ile Neptün kavuşacak ve ilahi aşk, sevgi zamanı diyecek! Bu etki sizin iletişim alanınızda olacağından size aile içinde güzel gelişmeler ve sevgi dolu günler getirecek. Kalbinizi yumuşatacak! Yine bu etki iletişim alanında farklı bir dil kullanarak bir şeyleri başarabileceğinizi, bir sözleşme ile ilgili bir konunun bugünlerde gündeminize gelebileceğini ve hatta kısa bir seyahatin size iyi gelebileceğini anlatacak! Güzel bir yılda ve aydasınız sevgili Oğlaklar izin verirseniz değişim size çok iyi gelecek! 

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM