Güliz Kına
Güliz  Kına
guliz@gulizkinaastroloji.com
BALIK & Yükselen BALIK Ocak Yorumu
  • 0
  • 143
  • 04 Ocak 2020 Cumartesi
  • 1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
    2 Kişi oy verdi
    Ortalama puan: 5,00.
    Bu yazıya oy vermek ister misiniz?
    Loading...
  • +
  • -

BALIK & Yükselen BALIK Ocak Yorumu Balık Burcu: Aşk, sevgi ve hayallere odaklanma zamanı! Sevgili Balıklar sizin için güzel etkiler olan bir aya başlıyoruz. Ocak ayına aralık ayında Oğlak burcunda yaşadığımız yeni ay – güneş tutulması ile birlikte başlıyoruz. Bu tutulma sizin haritanızda, hayaller, umutlar ve sosyal çevre alanınızı etkiledi. Bu dönemde yeni arkadaş ve […]

BALIK & Yükselen BALIK Ocak Yorumu

Balık Burcu: Aşk, sevgi ve hayallere odaklanma zamanı!

Sevgili Balıklar sizin için güzel etkiler olan bir aya başlıyoruz. Ocak ayına aralık ayında Oğlak burcunda yaşadığımız yeni ay – güneş tutulması ile birlikte başlıyoruz. Bu tutulma sizin haritanızda, hayaller, umutlar ve sosyal çevre alanınızı etkiledi. Bu dönemde yeni arkadaş ve sosyal grupların içine girme, dernekler ve kulüplerle ilgili konularla ilgilenmek mümkün. Arkadaş çevrenizde bir yenilenme yaşayabileceğiniz ve hayalleriniz yolunda güzel adımlar atabileceğiniz bir dönem ve aydasınız.

BALIK Ocak Yorumu

3 Ocak tarihinde uzun bir süredir Akrep burcunda ilerleyen Mars, Yay burcuna geçiş yapacak. Ve ateş elementi etkisi ile hayatınızı bir hayli hareketlendirecek. Bu etki sizin kariyer, ciddi ilişkiler ve evlilik alanınızı etkileyecek. Bu dönemde kariyerinizde yoğun bir tempo ve bir mücadele söz konusu olabilir. Yine ilişkiniz ile ilgili bir şeyleri oldurmaya çalıştığınız ve hareketli bir dönemde olabilecek.

5 Ocakta yine çok güzel bir etki var. Sürprizli gelişmelere çok açık olacağımız bir etki. Bugün bir süredir Boğa burcunda ilerlemekte olan Uranüs ile Ay kavuşacak ve bu ikiliye Oğlak burcunda bulunan Jüpiter’de güzel bir etki gönderecek. Ve şanslı gelişmelere, sürprizli durumlara bizi açacak. Bu etki sizin iletişim alanınızla sosyal çevre alanınızı bağlıyor, bir işle ilgili sosyal çevrenizden birisi size destek olabilir.  Yine kısa bir seyahatle ilgili bir karar veya haber bu dönemde söz konusu olabilir.  

5- 15 Ocak arasında aktif olacak birazda zorlu bir etki Satürn gezegeninin dönüşümü sembolize eden Plüton ile kavuşumu olacak. Aslında bu ikilinin yakınlaşması uzunca bir süredir aktif ve tüm dünyayı etkileyen bir durum ama tam açı ile kavuşmaları bugünler arasına geliyor. Bu etki yine Oğlak burcunda olduğundan hayalleriniz yolunda adımlar atmanız, hayatınızdan çıkarmanız gereken bazı kişileri çıkarmanız ve yenilenmeniz için iyi bir dönem olacak.  

10 Ocak

10 Ocakta ikinci önemli tutulma meydana gelecek aslında bu yılın ilk tutulması, Yengeç burcunda yaşanacak, geçen ay Oğlak burcundaki Güneş tutulmasının karşılığı olan bu tutulma, o dönemde attığınız adımlar ve niyet ettiğiniz şeylerin gelişmelerini ve sonuçlarını getirebilir. Kuvvetli değişimlere yol açan tutulmaların etkisi sadece bu ay değil önümüzdeki 3 aylık sürece de yayılacak. Bu tutulma sizin aşk, hobi gibi yapılan işler, yaratıcı projeler ve çocuklar alanınızda olduğundan bir bebek haberi alabilirsiniz, birisi size aşkını itiraf edebilir veya üzerinde çalıştığınız bir projeyi tamamlayıp ortaya çıkarabilirsiniz.

13 Ocak akşamında aşkın, sevginin, güzelliklerin gezegeni Venüs çok sevdiği burcunuza geçiş yapacak. Bu etki sizin burcunuzda olduğundan sevgiyi yüksek dozda hissedeceğiniz, hem aşk hem de para konularda güzel gelişmeler yaşayabileceğiniz bir dönemde olacaksınız.   

15 Ocak akşamında Merkür Kova burcuna geçecek ve iletişimimiz hareketlenecek, daha orijinal fikirler ve fikirlerde özgürlükçü yaklaşımlar söz konusu olabilecek bu dönemde. 20 Ocak akşamında Güneş Kova burcuna geçecek ve arkasından 24 Ocak akşamında da Kova burcunda bir yeni ay gerçekleşecek ve tüm bu etkiler sizden önceki burç olan Kova burcunda olduğundan biraz içinize çekilmek, birşeyleri gözlerden uzak yaşamak, hem düşüncelerinizde hem de bedeninizde iyileşme yaşamak için sağlık kontrolleri yaptırmak ve meditasyon gibi aktivitelere ağırlık vermek için iyi bir dönem olacak.

Sevgi zamanı

27 -28 Ocakta yine güzel bir etki ile ayı bitiriyoruz. Burcunuzda Venüs ile Neptün kavuşacak ve ilahi aşk, sevgi zamanı diyecek! Bu etki sizin burcunuzda olacağından bu günlerde dilediğiniz şeyler dikkat edin gerçek olabilir. Güzel bir ay olmasını dilerim sevgili Balıklar!

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM