Yeliz&Yeşim KOÇ
Yeliz&Yeşim  KOÇ
yelzyesm@gmail.com
Mucize / Mucize ve Ben
  • 2
  • 217
  • 31 Aralık 2019 Salı
  • 1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
    2 Kişi oy verdi
    Ortalama puan: 5,00.
    Bu yazıya oy vermek ister misiniz?
    Loading...
  • +
  • -

Mucize / Mucize ve Ben Bugün sizlerle Pegasus Yayınları’ndan çok sevdiğimiz iki güzel kitap “Mucize / Mucize ve Ben” yorumu ile geldik. August ile hala tanışmamış olanları yorumumuzu okumaya davet ediyoruz. Mucize / Mucize ve Ben Mucize “Kaderinde sıra dışı olmak varsa sıradan kalamazsın…” Mucize kitabında August karakteriyle olağanüstü maceralarla tanışacaksınız. Yüzündeki farklılıktan dolayı okula […]

Mucize / Mucize ve Ben

Bugün sizlerle Pegasus Yayınları’ndan çok sevdiğimiz iki güzel kitap “Mucize / Mucize ve Ben” yorumu ile geldik. August ile hala tanışmamış olanları yorumumuzu okumaya davet ediyoruz.

Mucize / Mucize ve Ben

Mucize

“Kaderinde sıra dışı olmak varsa sıradan kalamazsın…”

Mucize kitabında August karakteriyle olağanüstü maceralarla tanışacaksınız. Yüzündeki farklılıktan dolayı okula gidemiyor hatta dışarıya bile çıkamıyordu. Ama artık bir şeyleri değiştirmenin vakti gelmişti. Belki de geç kalınan bu serüvende August’un hayatına daha yakından şahit olacaksınız. Bu kitapta August’un annesini, babasını, ablasını, arkadaşlarını hatta sevimli köpeklerini tanıyacak August ile birlikte onlarında hayatının zorluklarına şahit olacak verilen bazı kararlara hak vereceksiniz.

Kitabın içerisindeki sözler kitaba olan sevginizi artıracak. Karakterlerle olan bağınızı kuvvetlendirecek. Her birinin kendi penceresinden dinleyeceğiniz bu sıra dışı hikayeler olaylara bakış açınızı değiştirecek.

Kitabın dili oldukça sade ve konular çok akıcı ilerliyor. Kitabın ciltli olması ve içerisindeki karakter çizimleri oldukça güzel ve hoş duruyor. Okumayanlar için kesinlikle tavsiye ediyoruz. Şimdiden keyifli okumalar…

“Neden bu kadar çirkin olmak zorundayım, anneciğim?” diye fısıldadım.
“Hayır bebeğim, öyle değilsin … “
“Öyle olduğumu biliyorum.”
Yüzümü öpücüklere boğdu. Suratımın çok aşağısında kalan gözlerimi öptü. İçeri çökmüş gibi görünen yanaklarımı öptü. Kaplumbağa ağzımı öptü.

Bana moral vermek için güzel şeyler söyledi ama sözleri yüzümü değiştiremiyordu.

Mucize ve Ben

Mucize kitabının karakterleriyle yepyeni bir serüven daha sizleri bekliyor. Kitabının devamı olarak sayılmasa bile ilk kitabı okumanızda fayda var. Çünkü karakterler ve olay örgüsünü tanımanızda yardımcı oluyor. Bu kitapta August karakterinin hayatına dokunan 3 tane çocuğun kendi hayatlarına yakından şahit olacaksınız.

Karakterlerimizi Mucize kitabında az çok tanımıştık fakat olaylara neden böyle yaklaştıklarına ve kendi iç dünyalarına tanıklık edeceksiniz. Her çocuğun yapacağı küçük hataları minik kahramanlarımızın gözünden değerlendirecek belki de onlara hak vereceksiniz.

Mucize kitabında olduğu gibi Mucize&Ben kitabında da küçük çizimler ve sözler yer alıyor. Bu güzel yolculuğa geç kalmamanızı ve kitabı okumanızı tavsiye ederiz. Şimdiden keyifli okumalar…

“Yeni bir başlangıç bize geçmiş üzerine düşünme, yaptıklarımızı tartma ve onlardan öğrendiklerimizi geleceğimize uygulama şansı verir. Geçmişimizi sorgulamazsak, ondan bir şey öğrenemeyiz.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

2 yorum

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM