Yeliz&Yeşim KOÇ
Yeliz&Yeşim  KOÇ
yelzyesm@gmail.com
Küsurat Yayınları
  • 0
  • 161
  • 10 Aralık 2019 Salı
  • 1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
    3 Kişi oy verdi
    Ortalama puan: 5,00.
    Bu yazıya oy vermek ister misiniz?
    Loading...
  • +
  • -

EN’lerimiz: KÜSURAT YAYINLARI Bugün kitaplarını, samimiyetlerini çok sevdiğimiz Küsurat Yayınları ’ndan ve okuduğumuz kitaplarından bahsetmek istiyoruz. Leyla ile Mecnun kitabı sayesinde tanıştığımız Küsurat Yayınları kitaplarının kapak tasarımı, baskı kalitesi ve içerikleri ile bizi çok fazla etkilemişti. Mutlaka okunması gereken kitapları; BEN ORADA DEĞİLDİM ÜSTELİK SİZ DE YOKTUNUZ Burak Aksak’ın kaleme aldığı Ben Orada Değildim Üstelik […]

EN’lerimiz: KÜSURAT YAYINLARI

Bugün kitaplarını, samimiyetlerini çok sevdiğimiz Küsurat Yayınları ’ndan ve okuduğumuz kitaplarından bahsetmek istiyoruz.

Leyla ile Mecnun kitabı sayesinde tanıştığımız Küsurat Yayınları kitaplarının kapak tasarımı, baskı kalitesi ve içerikleri ile bizi çok fazla etkilemişti.

Mutlaka okunması gereken kitapları;

BEN ORADA DEĞİLDİM ÜSTELİK SİZ DE YOKTUNUZ

Burak Aksak’ın kaleme aldığı Ben Orada Değildim Üstelik Siz de Yoktunuz kitabı sizi farklı hayatlara komşu edecek. Kitabın içerisinde yer alan öyküleri okurken yaşamak, sinirlenmek, umursamak hatta umursanmak isteyeceksiniz. Pencereden dışarıya bakıp her bir insanın yüzündeki yaşanmışlıkları hissedip karakterlere hayat vereceksiniz.

Her kitap sevilir ama her kitap sahiplenilmez… Çok güzel bir kitaptı ve bizim unutulmayacaklar listemize adını altın harflerle yazdırdı.

BUNUN BÖYLE OLMAMASI LAZIMDI

Ferhan patronu olduğu ajansa yeni bir iş arkadaşı arıyor. Helen geliyor görüşmeye biraz farklı, tuhaf ama güzelliklerle. Başlarından güzel olaylar geçiyor, zaman ilerliyor artık Helen ile Ferhan bir bütün olmanın haklı gururunu yaşıyor. Ama tabii ki her şeyin bir gün bitmek gibi “anlamsız” bir olayı olduğu için bu güzel anılar da bitiyor. Olan kime oluyor bilmiyoruz ama olanlar olmasaydı ne güzel olurdu diyebiliriz büyük bir özgüvenle.

Ata Sözütok’un yazdığı ilk kitabı bizi çokça güldürdü ama ağlattı da. Konuyu çok sevdik. Eminiz siz de okuyunca çok seveceksiniz.

DÜNYANIN UYANIŞI

Öncelikle Şengül Boybaş’ın ilk romanı olan Dünyanın Uyanışı kitabının konusunun çok ilginç olduğunu yazmamız gerekiyor diye düşünüyoruz. Genel olarak Küsurat Yayınları kitaplarıyla okuyucuları güldürürken bu romanı ile bizleri biraz maceranın içine sürüklüyor. Kitabımızın ana karakteri Atiye’nin hayat hikayesini ve başına gelen olayları okuyacaksınız. Konusu ile okuyucuda “iz” bırakan şahane bir kitap…

KAPATTIK KARDEŞİM

Absürt 19 öykü…
Her öykünün sonunda farklı bir duygu içimize işledi. Bir öyküde ana karakterden nefret ederken diğer bir öyküde olaylar karşısında şaşırdık hatta sonlara doğru öyküleri okurken hüzünlendik. Hepsinin ortak noktası ise “absürt” olmalarıydı.

Absürt öykü sevenler bu kitabı mutlaka okumalı…

YAPTIĞIMIZ ÇOCUKLUK

Mahallenin muhtarı olmak isteyen Erdal’ın tek rakibi şu an köyün muhtarı olan Muhtar Emin Amca değildi. Ezeli düşmanı Mesut’a karşı da savaşmak zorundaydı. Hem muhtar olmalıydı hem de köye kendini ispatlamak zorundaydı. Ama nasıl?

Erdal bu komik yolculukta tek başına değildi elbette Ufuk onun her zaman yanındaydı. Ayrıca kitapta sadece Erdal’ın maceralarını değil Hüseyin öğretmenin vefasını, köylülerin hallerini, akraba çekişmelerini ve dedesinin güzel nasihatlerini de okuyacaksınız.

Erdal’ın maceralarını okurken çok eğleneceksiniz fakat kitabın son sayfalarında gözyaşlarınıza hakim olmakta biraz zorlanacaksınız.

Küsurat Yayınları

Küsurat Yayınları’nın birbirinden güzel kitapları arasında seçim yaparken oldukça zorlandık. Bizce siz bütün kitapları ile tanışın. İnanın okuduğunuza pişman olmayacaksınız.

Her çıkmaza sürüklendiğimizde ve pes etmeyi düşündüğümüzde bizim yanımızda olan bu güzel alıntı ile yazımıza veda etmek istedik…

“Hevesini ağzına sokup, kursağına kadar ittirenlere inat;
VAZGEÇME!”

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM