Güliz Kına
Güliz  Kına
guliz@gulizkinaastroloji.com
İkizler Burcu Ocak
  • 0
  • 127
  • 31 Aralık 2019 Salı
  • 1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
    1 Kişi oy verdi
    Ortalama puan: 5,00.
    Bu yazıya oy vermek ister misiniz?
    Loading...
  • +
  • -

Ocak ayına tutulmaların etkisinde ve hızlı başlıyoruz. İkizler burçları için Aralık sonunda Oğlak burcunda yaşadığımız, yeni ay – güneş tutulması ile birlikte parasal konular gündeminizde yıla başlıyoruz. Para konularında hızlı değişim ve gelişmeler. Aralık sonunda ve ikizler burcu ocak başında yoğun olarak gündeminizde olacak. 2 Ocakta Merkür’ün iyicil gezegenimiz Jüpiter ile sizin para konularını anlatan […]

Ocak ayına tutulmaların etkisinde ve hızlı başlıyoruz. İkizler burçları için Aralık sonunda Oğlak burcunda yaşadığımız, yeni ay – güneş tutulması ile birlikte parasal konular gündeminizde yıla başlıyoruz. Para konularında hızlı değişim ve gelişmeler. Aralık sonunda ve ikizler burcu ocak başında yoğun olarak gündeminizde olacak. 2 Ocakta Merkür’ün iyicil gezegenimiz Jüpiter ile sizin para konularını anlatan alanınızda kavuşumu para konularında önemli gelişmeler, görüşmeleri ve ortaklıkları anlatıyor. Ortak bir iş yapmak veya işiniz için birilerinden destekler almak bu dönemde söz konusu olabilir. İkizler burcu ocak ayında neler yaşayacak devam edelim.

3 Ocak tarihinde uzun bir süredir Akrep burcunda ilerleyen Mars, Yay burcuna geçiş yapacak. Ve ateş elementi etkisi ile hayatlarımızı bir hayli hareketlendirecek. Bu etki sizin ikili ilişkiler alanınızda etkin olacak. En gündemde olan konu parasal konular olduğundan özellikle yükselen İkizler için bu dönemde ortak bir iş yapmak veya birisinden alacakları bir para varsa onun gelmesi bu dönemde söz konusu. Yine mirasla ilgili işleri olan kişiler içinde bu dönemde güzel gelişmeler yaşanması söz konusu. Evlilik – ikili ilişkiler konularında da gelişmeler ve bazı başlangıçlar bu dönemde olabilir.

5 Ocakta yine çok güzel bir etki var, sürprizli gelişmelere çok açık olacağımız bir etki, bugün bir süredir Boğa burcunda ilerlemekte olan Uranüs ile Ay kavuşacak ve bu ikiliye Jüpiter’de güzel bir etki gönderecek ve şanslı gelişmelere, sürprizli durumlara bizi açacak. Bu etki size özellikle parasal konularda güzel bir haber getirebilir bu eskiden hatırınızda olan ve unuttuğunuz bir konuyu da canlandırabilir. Bilinçaltınıza ittiğiniz bir olay tekrar hatırınıza gelebilir bu dönemde.

İkizler Burcu Ocak

5- 15 ARALIK arasında aktif olacak birazda zorlu bir etki Satürn gezegeninin dönüşümü sembolize eden Plüton ile kavuşumu olacak. Aslında bu ikilinin yakınlaşması uzunca bir süredir aktif ve tüm dünyayı etkileyen bir durum ama tam açı ile kavuşmaları bugünler arasına geliyor. Bu etki sizin haritanızın yine parasal konular alanında olacağından bu alanda bir değişim ve yenilenme gerektirebileceği gibi aynı zamanda uzun vadeli bir iş anlaşması gibi konularda gündeme gelebilir.  

10 Ocakta ikinci önemli tutulma meydana gelecek, Yengeç burcunda bir Ay tutulması yaşayacağız, geçen ay oluşan Oğlaktaki Güneş tutulmasının karşılığı olan bu tutulma, o dönemde attığınız adımlar ve niyet ettiğiniz şeylerin gelişmelerini ve sonuçlarını getirebilir. Kuvvetli değişimlere yol açan tutulmaların etkisi sadece bu ay değil önümüzdeki 3 aylık sürece de yayılacak. Bu tutulma yükselen İkizlerin yine parasal konularını anlatan alanda olacağından sahip olduğunuz parayı kullanmakla ilgili bazı konular gündeme gelecek. Para konusunda duygusal kararlar alabilen İkizler bu dönemde duygusal girişimler yapmamaya dikkat etmeli başkalarının fikrini almak bu dönemde önemli olacak.  Duygusal ortaya çıkışlar ve manevi değerlerinizle ilgili konular bu dönemde ön planda olacak.

13 Ocak akşamında aşkın, sevginin, güzelliklerin gezegeni Venüs çok sevdiği Balık burcuna geçiş yapacak. Bu etki sizin için aslında kariyer alanını ve ilişkiler alanını hareketlendiren bir etki fakat yükselen İkizler bu 2 konuda da aldanmaya açık olacak.  İyi etkisi toplum önünde duygusal yanı kuvvetli ve empati yeteneği yüksek görünebilir, yaratıcılığı yüksek işlere girebilirsiniz. Ama dikkat etmek gereken tarafı da kariyer alanında birileri sizi yanlış yönlendirebilir.

Merkür Kova Burcuna Geçiyor

15 Eylül akşamında Merkür Kova burcuna geçecek ve iletişimimiz hareketlenecek, daha orijinal fikirler ve fikirlerde özgürlükçü yaklaşımlar söz konusu olabilecek bu dönemde. Bu etki sizin inançlar, yurt dışı ile yapılan işler ve yabancılarla ilgili konularınızı hareketlendireceğinden, işinizin bu konularla bağlantısı gündemde olabilir. 20 Ocak akşamında Güneş Kova burcuna geçecek ve arkasından 24 Ocak akşamında Kova burcunda bir yeni ay gerçekleşecek bu yeni ay sizin yine inançlar, yurt dışı, yabancılar ve hukuksal konularınızı aydınlatacak. 27 -28 Ocakta yine güzel bir etki ile ayı bitiriyoruz. Balık burcunda Venüs ile Neptün kavuşacak ve ilahi aşk, sevgi zamanı diyecek! İyi etkisi sevdiğiniz kişi ile uzun vadeli bir karar almanız ve ona açılmanız olabilir. Ama bu günlerde kariyer ve evlilik konularında karar verirken dikkat, görmediğiniz ve bilmediğiniz bir şeylerde olabilir! Güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili İkizler yılın ilk ayı size güzelliklerle gelsin.  

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM