Yeliz&Yeşim KOÇ
Yeliz&Yeşim  KOÇ
yelzyesm@gmail.com
En Sevdiğimiz Kitaplar
  • 2
  • 167
  • 06 Şubat 2024 Salı
  • 1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
    2 Kişi oy verdi
    Ortalama puan: 5,00.
    Bu yazıya oy vermek ister misiniz?
    Loading...
  • +
  • -

“En sevdiğimiz kitaplar”ı sizin için sıraladık. Bakalım sizin de okuduklarınız var mı? HER ŞEYİN BAŞI MERKÜR / AYŞE BALIBEY TANIL “Çilemse çekerim, kaderimse gülerim”        Karakterimiz Elif Akay. Elif bir gazete çalışanı fakat çilesi ilk günden başlıyor. Çünkü plazalar hiç onun tarzı değil. Hayalleriyle pek örtüşmeyen meslek hayatında daha ilk günden karşılaşıyor sorunlarla ama Elif […]

“En sevdiğimiz kitaplar”ı sizin için sıraladık. Bakalım sizin de okuduklarınız var mı?

HER ŞEYİN BAŞI MERKÜR / AYŞE BALIBEY TANIL

“Çilemse çekerim, kaderimse gülerim”

       Karakterimiz Elif Akay. Elif bir gazete çalışanı fakat çilesi ilk günden başlıyor. Çünkü plazalar hiç onun tarzı değil. Hayalleriyle pek örtüşmeyen meslek hayatında daha ilk günden karşılaşıyor sorunlarla ama Elif Akay pes edecek gibi durmuyor. Heyt be!!

Tamam hayatının belli dönemlerinde dalga geçtiği bir alanda işe başlamış olabilir ama bu Elif’in o işte başarısız olacağı anlamına gelmiyor. Elif bu işte yalnız değil bir de yeni tanıştığı arkadaşı var. Daha fazla ipucu vermeden kapatalım. Şimdiden keyifli okumalar…

MAHALLEDEN ARKADAŞLAR / SELÇUK AYDEMİR

“İnsan en zor kendini kandırıyor, ama sağlam inandırdı mı, geri dönüşü de yoktu.”

En güzel çocukluk yıllarının olduğu zamanlar 90’lar… Mahallelerinde rahatlıkla oynayan çocuklar, komşuluklar ve kendi sokaklarındaki çocuklara sahip çıkan esnaf ağabeyleri kısacası özlediğiniz her şey bu kitapta mevcut.

Selçuk Aydemir bizler için bu harika kitabı yazmış. Hasret kaldığımız yıllara geri dönebilmemiz için okumamız gereken şahane kitap. Keyifli Okumalar…

LİSEDEN ARKADAŞLAR / SELÇUK AYDEMİR

“Her zaman iyi olmak zorunda değilim, iyi olmam gerektiğinde iyi olayım yeter.”

       Mahalleden Arkadaşlar kitabının devamı olan Liseden Arkadaşlar kitabı bu sefer bizleri lise yıllarımıza götürüyor. Boş dersleri, arkadaş ortamını ve ilk aşkı anlatan bu kitabı mutlaka okumalısınız.

Fakat ufak bir tavsiye vermemiz gerekirse ilk olarak Mahalleden Arkadaşları okuyarak çeteyi daha yakından tanımalısınız. Keyifli Okumalar.

BİLİNMEYEN BİR KADININ MEKTUBU / STEFAN ZWEIG

“Sana, beni asla tanımamış olan sana…”

       Ünlü roman yazarı dağlara yaptığı gezi dönüşü eve geldiği zaman kendisine gelen postalara göz atıyordu. Postalara bakarken isimsiz bir mektup dikkatini çekti. Kendisine gelen mektubu açıp okumaya başladığı zaman geçmişe kısa bir yolculuk yaptı. Gençliği, pişmanlığı, yaşadıkları hep bu mektubun içindeydi. Aşkı hisseden kadının yazdıkları ancak böyle derinden bir yara açardı…

Stefan Zweig kaleminden çıkan bu kitap mutlaka kitaplığınızda yer almalı. Keyifli Okumalar…

HİÇ KİMSE SIRADAN DEĞİLDİR / MARKUS ZUSAK

“Kollarım ağrıyordu. Kelimelerin bu kadar ağır olabileceği hiç aklıma gelmemişti.”

       Ed Kennedy 19 yaşında ve taksi şoförüydü. Hayatı sıradanlıktan ibaretti. Fakat bir gün posta kutusunda bulduğu iskambil kartıyla hayatı değişti. Artık bu hayatta yaşamak için bir amacı vardı. “İnsanlara yardım etmek…”

Ed Kennedy insanlara yardım ederken okuyucu olarak bizler de bu yolculukta ona yardımcı olabiliriz. Keyifli Okumalar…

KİTAP HIRSIZI / MARKUS ZUSAK

“Aslında kitabın neyle ilgili olduğu önemsizdi. Asıl önemli olan, taşıdığı anlamdı…”

       2.Dünya Savaşı sırasında Almanya’da yaşayan küçük bir kız çocuğunun hikayesi eminiz ki okuduğunuz zaman sizleri de derinden etkileyecek. Kitaplarla tanışmasının hikayesi hüzün içeriyor. Fakat kitaplar küçük kızın yaşantısını ve hayata olan bakışını değiştiriyor. Hatta hayatını sahip olduğu kitapları kurtarıyor. Hafızalarınızdan silinmeyecek kitabımız sizleri bekliyor.

“En sevdiğimiz kitaplar” ı sizin için sıraladık, şimdi sıra sizde en sevdiğiniz kitap hangisi?

Sosyal Medyada Paylaşın:

2 yorum

  1. Ne güzel öneriler, biri dışında diğerleri sizlerin önerisi oldu bana. Hepsini aldım listeme.
    Çok teşekkür ederiz önerileriniz için.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM