Sıla Nazlı Sözkesen
Sıla Nazlı  Sözkesen
sila04.2003@gmail.com
Aşk…
  • 2
  • 179
  • 27 Aralık 2022 Salı
  • 1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
    2 Kişi oy verdi
    Ortalama puan: 3,50.
    Bu yazıya oy vermek ister misiniz?
    Loading...
  • +
  • -

Aşk mı? Tuhaf bir gün…  Bazen beklemek, bazen sabretmek düşüyor bize. Artık küçücük bir ışık çok uzak geliyor. Yine susmak yenilmek anlamına gelmiyor artık. Her gün mutlu olsaydım, belki de mutluluğun anlamı kalmazdı. Yine bana kızacaksın ne diyorsun, ne saçmalıyorsun sen diye. Ben yine susacağım ve sen yine “bitti” diyeceksin sevdiğim yine kaldırıp atacaksın onca […]

Aşk mı? Tuhaf bir gün… 

Bazen beklemek, bazen sabretmek düşüyor bize. Artık küçücük bir ışık çok uzak geliyor. Yine susmak yenilmek anlamına gelmiyor artık. Her gün mutlu olsaydım, belki de mutluluğun anlamı kalmazdı. Yine bana kızacaksın ne diyorsun, ne saçmalıyorsun sen diye. Ben yine susacağım ve sen yine “bitti” diyeceksin sevdiğim yine kaldırıp atacaksın onca şeyi yine bir hiç olacak gözünde anılar. Yine de beni seveceksin biliyorum bazen özleyecek, bazen nefret edeceksin, ama bilmeyeceksin sensizliğin beni ne kadar kahrettiğini bilmeyeceksin canımın ne kadar çok yandığını. Mutsuzluk değil bu , umutsuzluk da değil. Bazen gülümserim ve birden donar gülümsemem ve aklıma son kelime gelir. BİTTİ. Tuhaf değil mi sevdiğim. Benim asla söylemeyeceğim sözleri sen söyledin. Bitti desende seni anlamaya çaba sarf ediyorum. Eğer hayatına biri girerse bu kez sen çok mutlu olacaksın. Yaşayamadığın ne varsa yaşayacaksın. Söz ver diyeceğim ama “hayır”diyecek misin onu bile bilmiyorum artık.Sensiz olmak zor olacak ama çok şey öğreniyorum.Öğrendiklerimle sana adım adım geleceğim…

Sensizlik…

Anlayacağın o ki sevdiğim.Sensizlik bana çok şey öğretti. Ben küçücük büyümemiş bir kız çocuğu idim ve senin tek kelimenle büyüyebildim. Her göz yaşımda neden sensiz kaldığımı anlayabildim. Buna alışmam lazım sanırım. Hayatımda artık yoksun olacak mısın bilmiyorum diyemeyeceğim sana çünkü baktığım her yerde dinlediğim her şarkıda yediğim her yemekte  aldığım her güzel kokuda aldığım her nefeste sen varsın. Sensizlik demiştim ya başlıkta başlık ya işte lafın gelişi ben sensiz değilim, olamamda.

Ne demişler; Aşk iki kişiliktir…

Aşk iki kişiliktir evet. Ben aşkımı sevgimi senin yerine de yaşadım sevdiğim hep.Sana hiç sevmedin demiyorum sende sevdin ama benim seni sevdiğim kadar değil. Ben seni annenin bebeğini sevdiği gibi sevdim sen o kadar sevemedin. Bir çocuğun yeni oyuncağını sevdiği gibi sevdim sen öyle sevemedin. Sevseydin bu kadar çok beni anlardın bal gözüm.

Ne olursa olsun ben burada hep seni bekliyor olacağım.Bütün kapılar kapanmış olabilir ama kalp kapım sana her zaman açık.İnşallah beni anlarsın.Senin de deyişinle “elbet bir gün” beni anlayacaksın.

Ve sana sadece şu cümleyi kursam bütün bu yazdıklarımı özetler;

Tek kişilik miydi bu şehir? Sen gidince bomboş kaldı…

Seni çok sevdim, seviyorum, seveceğim kalbi güzel adam…

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

2 yorum

  1. Hayatımızdaki insanların önemini ancak onlar gidince anlıyoruz. Teşekkürler.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM