Cansu Demirel
Cansu  Demirel
dmrlcansu1905@gmail.com
İpek Böceğim
  • 0
  • 289
  • 13 Eylül 2023 Çarşamba
  • 1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
    1 Kişi oy verdi
    Ortalama puan: 5,00.
    Bu yazıya oy vermek ister misiniz?
    Loading...
  • +
  • -

Mira Yelkenci’nin kaleme aldığı İpek Böceğim “wattpad” ten kitap dünyasına çıkışı yakaladı. Konusu İsminden anlayacağınız üzere “İpek Böceği’nin büyülü dünyasını okuyacağız bu kitapta. İpek Akçacızade’nin nasıl zorluklar altında ezildiğini ve bu kadar tanınan bir ailenin soyadını taşıyıp tanımsızlığın büyük esiri oluşuna tanıklık edeceksiniz. İpek daha 17 yaşında gencecik bir kızdır. Kendini bildi bileli anneciğinin amansız […]

Mira Yelkenci’nin kaleme aldığı İpek Böceğim “wattpad” ten kitap dünyasına çıkışı yakaladı.

Konusu

İsminden anlayacağınız üzere “İpek Böceği’nin büyülü dünyasını okuyacağız bu kitapta. İpek Akçacızade’nin nasıl zorluklar altında ezildiğini ve bu kadar tanınan bir ailenin soyadını taşıyıp tanımsızlığın büyük esiri oluşuna tanıklık edeceksiniz. İpek daha 17 yaşında gencecik bir kızdır. Kendini bildi bileli anneciğinin amansız hastalığının iyileşmesi için çırpınmakta hem de yoksulluk içinde direnmeye çalışmaktadır. Ev, iş ve okul arasında mekik dokuyan ipeğin yorulmuş bedeninin aksine minyon tipi, etrafa neşe saçan sesi ve gözlerindeki pırıltı ile umut vaad edişi onu daha da sevilmeye itiyordu. “İpek Böceği’nin kozası mı yoksa çelik mi daha sağlamdı? Zorluklara en çok hangisi dayanırdı?”

Tabii hikayemizin esas kızı ipek iken esas oğlanı da Levent Akçacızade’dir. Başarıdan başarıya koşan, Türkiye’de ticarette nam salmış ve tabii ki ünlü Akçacızadelerin tek veliahtıdır. Hayatı boyunca hiç yönetilmediği gibi hep yönetmiştir. Emrinde bir sürü çalışanı bulunan Levent Akçacızade hem ailesi tarafından hemde her yerde saygı görülen biriydi.

Peki bu iki genç sizce nasıl bir araya gelebilir?

Zamanında büyük bir aşka karşı çıkan Akçacızadelerin koca çınarı Ekrem Akçacızade sizce bu aşkın önünde mi duracak yoksa yanında mı? Soyadları aynı olmasına aynı ama arada konum farkı hemen kapatılmayacak kadar büyük olan bu çiftin karşısında duranlardan biride Akçacızadelerin ipeğe karşı kalbi en körelmiş,gözünden nefret akan Cahide Akçacızadedir. Ama Cahide hanımın unuttuğu bir şey vardı. Aşk. Aşkın önünde kim durmuşta o duracaktı? “Aşk,gözleri körelmiş kibri yener,kaideler yerle bir olur ve hayatı biçimlendiren tüm kavramlar yeniden tanımlanır mıydı?”

İpek Böceğim “Askın Esiri”


Tabii birde koca köşkün enerjisini ayakta tutan,sevecen halleriyle ailenin delifişeği Mine Akçacızade. Ailede bu kadar zıt karakter varken kim, nereden, nasıl galip çıkacak meçhuldü. Her iki aşığın gözünden okuyacağınız bu kitap,aşkın her yerde aşk olduğunu ve istenildiği zaman her engelin aşılacağını, yıllardır kalbini aşka kapayan sert bir adamın aşkın esiri oluşunu anlatan bir eserdir.

“Her şey zıddını içinde barındırır; varlık yokluğu,güzellik çirkinliği,güçlü zayıfı ve yaşam ölümü…”

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM