Rengin Kandemir
Rengin  Kandemir
renginharun1335@gmail.com
Ne Diyor Bu Kadın?
  • 4
  • 228
  • 09 Mart 2023 Perşembe
  • 1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
    Bu yazıya oy vermek ister misiniz?
    Loading...
  • +
  • -

Yazımın devamını okuduğunuzda muhtemelen ” ne diyor bu kadın?” ne saçmaladı amaaa ! diyeceksiniz ☺️ Rüya Biraz ütopik, çokça hayalmiş gibi hissettiren bir rüyadan bahsedeceğim fakat asıl bomba şu ki bunun gerçek olma olasılığı var. Şimdi daha fazla uzatmadan, hayal gücünüze sığınarak anlatmaya çalışacağım. Hepimiz yaşamımız boyunca en az bir kere ” neden var olduk, […]

Yazımın devamını okuduğunuzda muhtemelen ” ne diyor bu kadın?” ne saçmaladı amaaa ! diyeceksiniz ☺️

Rüya

Biraz ütopik, çokça hayalmiş gibi hissettiren bir rüyadan bahsedeceğim fakat asıl bomba şu ki bunun gerçek olma olasılığı var. Şimdi daha fazla uzatmadan, hayal gücünüze sığınarak anlatmaya çalışacağım.

Hepimiz yaşamımız boyunca en az bir kere ” neden var olduk, bu gezegene geliş amacımız nedir? ” diye sorular yöneltmişizdir, var olmaya çalışan kendimize… Bir dönem bu sorularla boğuşurken görkemli, korkunç fakat etkileyici bir rüyanın içinde buldum kendimi.
” Aman tanrım sanırım neden var olduğumu artık biliyorum ” hadsizliğine kapılacak kadar etkilenmiş uyandım rüyadan.

Rüyada ben rüzgarın savurduğu bir yaprak kadar hafif hissediyordum. Günlük alışverişimi yapmak üzere x markette dolanıyordum. Sağıma bir baktım minik tarifi zor, ışık saçan bir kız çocuğu beni izliyor! Dünyalı olmadığı her halinden, saçtığı nurlu ışıktan aşikardı.

Dedi ki minik kız ;

Sakin ol Rengin, ben senin görevli elçinim ve beni senden başka kimse duymaz, görmez, hissetmez…
Nasıl yani, şuan seni herkes görüyor ama diyemeden ben, bir ışık yumağı haline gelip varlığını kanıtlarcasına, yanımda duran bir beyefendinin içinden süzülerek geçti, üstelik bunu kimsenin hissetmeyeceği bir  hızda yaptı. Olanlara şaşkınlıkla bakakaldım. Neler oluyordu?

Sonra minik elçim beni uçsuz bucaksız bir gök katına çıkardı. Orada, varoluş  bir silsile, ışık, ses, kargaşa ve anlaşılmaz bir halde gözler önündeydi.

Minik kız algılarımın yetmediğini fark edince anlatmaya başladı.

“Ben her gün seni buradan izliyor ve takip ediyorum. Sen şuan bu kadar kalabalığın içerisinde seni nasıl görüp işittiğimi merak ediyorsun biliyorum, benim tüm algım sen hariç tüm bu  kalabalığa izole halde varoldu, yani ben sadece seni görüp duyabilecek bir yetiye sahibim “dedi.

Ve devam etti… Ne Diyor Bu Kadın?

” Sen ana rahmine düştüğün ilk anlarda , ruhun sana can vermeye başladığı zaman bende oradaydım. Sana verilen ruhun bir parçasından can bularak yaradılışına şahit tutuldum. Senin yaşamın boyunca sorup yanıt bulamadığın her şeyin cevabı benim enerjim de kodlanmış halde bulunmakta”dedi ve gitti minik kız.

O gün bu gündür bir daha uğramadı,buralarda şuan onu yazdığımı görüyorsa onu tekrar rüyama davet ettiğimi belirtmek istiyorum. Hemde hemen bu gece lütfen ?

Demek ki sorularımızın cevabını hakikatiyle bilen varlıklar var.

Demek ki tüm cevapları bizden aldıkları ruhta, yani aslında bizim özümüzde saklıyorlar.

Demek ki bizim canımızın cananı oldukları halde susuyorlar.

Kim bilir? Belki bir gün hepimizin elçileri gezegenimize gelir ve insanlığın sorup çıkmaza girdiği tüm sorulara muğlak olmayan net cevaplar verirler…

Umutla…

Sosyal Medyada Paylaşın:

4 yorum

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM