radmin
radmin
rdmnportal@gmail.com
Coachella nedir?
  • 9
  • 294
  • 14 Eylül 2023 Perşembe
  • 1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
    Bu yazıya oy vermek ister misiniz?
    Loading...
  • +
  • -

Coachella dönemi başladı, nedir bu Coachella? Coachella nedir? Coachella, bir festivaldir, müzik ve sanat festivali. Her yıl Kaliforniya’da düzenlenmekte olup iki hafta boyunca ard arda 3 gün (cuma-cumartesi-pazar) düzenlenir. Düzenlenme tarihi uzun bir süredir nisanda oluyor. Neden nisan derseniz, bu büyük ve güzel festivalin bir çölde olmasından dolayı havanın aşırı sıcak olmamasını sağlıyor. Şu anda […]

Coachella dönemi başladı, nedir bu Coachella?

Coachella nedir? Coachella, bir festivaldir, müzik ve sanat festivali. Her yıl Kaliforniya’da düzenlenmekte olup iki hafta boyunca ard arda 3 gün (cuma-cumartesi-pazar) düzenlenir. Düzenlenme tarihi uzun bir süredir nisanda oluyor.

Neden nisan derseniz, bu büyük ve güzel festivalin bir çölde olmasından dolayı havanın aşırı sıcak olmamasını sağlıyor. Şu anda sadece birinci haftası gerçekleşen Coachella kendinden her zamanki gibi oldukça söz ettiriyor.

Coachella-nedir

Dünya gündeminde büyük bir yer kaplarken İkinci haftaya da aynı şekilde devam edecek olmasını bekliyoruz.


Coachella hakkında olumsuz söylenenler

Gidenlerin söylediğine göre ortam ne kadar güzel olursa olsun, havanın çok yoğun ve insanı yoran bir şekilde olduğunu söylüyorlar. Sonuçta bir çölde. Yemeklerin kötü olduğu ve VIP (yani özel bölümde) olmadığınız sürece sanatçılara çok uzak kaldığınız söyleniyor.

Herkesin gidebileceği bir festival maalesef ki değil. Çok kişi almayan ama oldukça renkli bir festival.
Coachella hakkında olumlu söylenenler. 
Coachella zaten hepimizin bildiği gibi renkli fotoğraflarıyla ünlendi. İstediğiniz şekilde giyinebileceğiz, herkesin aşırı abartılı olduğu ve parıltılarla süslendiği bir zaman oluyor.

Yüze yapıştırılan simler, açık kıyafetler, renkli saçlar ve benzerleri şeylerle oldukça eğlenmeniz garanti. Aşırı güzel performanslar dinlerken güzel fotoğraflar çekiliyor. Tüm instagram’ınızı süsleyebilirsiniz bu festivalle. Ayrıca her tarafta dünyayı saran ünlülerin olduğunu söylemeden geçemeyiz. Coachella nedir? yazımız devam ediyor.

En büyük modeller, youtuberlar, şarkıcılar ve daha niceleri yanınızda ve onlarla birlikte eğlenmek için elinizde büyük bir fırsat doğmuş oluyor.


Coachella konserleri!


Bu konserler dünyadaki en ünlü isimlerin yer aldığı ve özel performanslardan oluşan konserler oluyor. Sabah başlayıp geç saatlere kadar süren konserlerde büyük eğlenceler ortaya çıkıyor. Ayrıca diğer şarkıcıların birbirlerine sürpriz yaptıklarını ve birbirlerinin şarkılarında eşlik ettiğini görebilirsiniz.

İş birlikleri olan şarkıcılar beklemediğiniz anda şarkıya katılabilirler. Mesela DJ Snake-taki taki şarkısında biz DJ Snake tek olacak zannederken şarkıya iş birliğini yaptığı Selena Gomez, Ozuna ve Cardi B katıldı.

Bu beklenmedik sürpriz karşısında çok fazla kişi şaşkınlık ve mutlulukla bunu kaydetti.


Coachella’dan bazı görseller ve Coachella’nın resmi Instagram sayfasının linki. 


Coachella instagram sayfası için tıklayınız.

Heyimwine

Sosyal Medyada Paylaşın:

9 yorum

    • Bu festivalde moda kesinlikle bam başka,tüm dünyada çok ilgi görüyor diye biliyorum bende. Ne demek,hep böyle bilgilendirmek umuduyla.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM