Ahu Zabun
Ahu  Zabun
ahuzbn@gmail.com
Gülümseme Terapisi
  • 28
  • 271
  • 06 Mart 2022 Pazar
  • 1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
    2 Kişi oy verdi
    Ortalama puan: 5,00.
    Bu yazıya oy vermek ister misiniz?
    Loading...
  • +
  • -

Son zamanlarda içimde bir enerji bir kıpırtı… Mutluyum, keyifliyim, neşeliyim çok şükür. Gülümseme terapisi neden yazıya döküldü birazdan anlayacaksınız. Şöyle etrafıma bakıyorumda, ahh ahh.. İnsanlar ne kadar da mutsuzlar. Oysaki yanlış yere bakıyorlar sadece. Bir zamanlar ben de dertlenirdim. Ama bir zamanlar, şimdi değil. Nasıl mutlu olacağımı öğrendiğimden beri iyi gidiyorum. Bir çok yanlış yapsamda […]

Son zamanlarda içimde bir enerji bir kıpırtı… Mutluyum, keyifliyim, neşeliyim çok şükür. Gülümseme terapisi neden yazıya döküldü birazdan anlayacaksınız. Şöyle etrafıma bakıyorumda, ahh ahh.. İnsanlar ne kadar da mutsuzlar. Oysaki yanlış yere bakıyorlar sadece.

Bir zamanlar ben de dertlenirdim. Ama bir zamanlar, şimdi değil. Nasıl mutlu olacağımı öğrendiğimden beri iyi gidiyorum. Bir çok yanlış yapsamda bunlardan hiçte pişman değilim. Yaşadığım her şey bana bu hayatın güzelliklerini kavramam için gelmiş meğerse 🙂 Beklentiler törpülendi, bakış açısı değişti ve kendime gülüyorum en çokta. Nasıl bu işi başardım, diğer yazılarımı ve bundan sonrakileri okuduğunuzda bunu göreceksiniz. Sihirli bir değnek yok tabiki.

Kendine Zaman Ayır

Şu an kendinize vakit ayırmanın tam zamanı. Gülümseme terapisi adlı yazımı okumaya başladıysanız, bu yazı karşınıza çıktıysa tesadüf değildir. Eminim buna ihtiyacınız olduğu için buradasınız. Hadi başlayalım. Önce yapmanız gereken yazının tamamını okumak ve sonra da uygulamak.

Gülümsemek

İnsanlara hiçbir maddi külfet getirmeyen oldukça elverişli ve kolay bir vücut hareketidir. Çok kısa bir zamanda oluşabilen, huzur veren, kendinizle ve çevrenizdekilerle ilişkilerinizi güçlendiren bir yapıya sahiptir. Önce ruhsal ardından fiziksel olarak vücudumuzda olumlu etkilerini gösterir. Gülümsemek için kendimizi iyi hissetmemiz görüşü tamamen yanlıştır. Kötü hissederken bir kahkaha atın ya da ağzı kulaklarında deyimini mimiklerinizde gerçekleştirin bakın neler oluyor. Önce sahte, sonra gerçekten güldüğünüzü göreceksiniz. Gülümseme terapisi her zaman yapılabilir kimseye kulak asmayın.

Ne haliniz varsa gülün.

gülümseme terapisi için hazır mıyız

Gülümseme Terapisi Başlıyor

Kendinize rahat bir yer bulun ve arkanıza yaslanın. Ellerinizi bırakın aşağı doğru sallansınlar. Gözlerinizi kapatın, huzurlu bir ortam hayal edin ve yüzünüzdeki kasları gevşetin.

Karşınızda gülümseyen bir yüz var ve gözlerinizin içine bakıyor şu an. Gülümsemenin enerjisi tıpkı bir güneş gibi içinize doluyor. Onunla konuşmaktan çekinmeyin.

Şimdi ağzınızı hafifçe açın ki gülümsemeniz ağzınızın içine süzülsün. Bu güçle yavaş yavaş sıkıntılarınızı atmaya başlayın. Yüzünüzü garip şekillere sokabilirsiniz. Çok eğleneceksiniz.

Gülümsemeniz devam ederken boynunuzun ve ensenizin rahatladığını da hissedeceksiniz.

Ve yüzünüzde kalbinizde rahatladı. Artık hayata kalbinizin rahatlığıyla bakabilirsiniz. Gülümseme terapisi her zaman burada sizi bekliyor olacak. Sevgiler….

Ahu Zabun

Sosyal Medyada Paylaşın:

28 yorum

  1. Gülümsemeyi hayatın doğal akışına bırakırsak daha çok bekleyebiliriz o yüzden terapi şeklinde gülümseme oranlarımızı arttırmalıyız, bu bize kesinlikle iyi gelecek, inanıyorum.

  2. kaç yıldır gülümsemeyi unuttuk. daha kaç yıl devam eder onuda bilemem. inş. gülümseyeceğimiz günler yakındır.

  3. Gülümsemeye gülümseten dostlara o kadar çok ihtiyacım vardıki yazınız imdata yetişti görsel bakarken gülümsemeye başladım gülümseme dolu içerikler bekliyoruz

  4. İnsanlar geçmişte mutlu ve gülümsüyordu. Çünkü uğraşacak bu kadar çok şey yoktu . Zamanları vardı sohbet ederlerdi hatta sabahtan bütün işlerini yapar akşama kadar bütün zaman onlarindi. Şimdi zaman yok iş çok kimsenin kendine ayıracak zamanı yok

  5. Gülümseme ve hatta kahkaha terapisini sık sık uygularım 😀 Pozitif enerji saçan harika bir yazı hazırlamışsınız. Yüreğinize sağlık 🙂

  6. Belki gülümsemek terapidir karşı tarafa pozitif enerji verir ama yeterli değil gerisinide getirip insanlara iyi davranmak kalp kırmamak üstün görmemek gerekli elinize emeğinize sağlık

  7. Gülümsemek mutluluğun simgesidir. Küçük bir tebessüm ile koca bir dünya değişebilir. Gülümsemek terapidir. Çok güzel olmuş

  8. Bu güzel yazın için sana tsk ediyorum Sayın yazar. Dediğin gibi yüzümü değişik hallere sokup ve güldüm harbiden gülünüyormus emeğine sağlık tskler.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM