radmin
radmin
rdmnportal@gmail.com
2080 YILINA MEKTUP
  • 11
  • 213
  • 20 Mart 2023 Pazartesi
  • 1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız
    Bu yazıya oy vermek ister misiniz?
    Loading...
  • +
  • -

Merhaba şu an 103 yaşındayım, Sonunda hayatın gerçekten bir sonunun farkına varıp yazmak garip bir his. Beyniniz hala çalıştığında ve fiziksel canlılığınızı ve sağlığınızı kaybetmek sinir bozucu oluyor. Bu yüzden, fiziksel sağlığınızdan en iyi şekilde yararlandığınızdan ve beslediğinizden emin olun. Canlılık ve enerjinizi kucaklayın. Kendini iyi ve sağlıklı hissetmenin nasıl bir şey olduğunu anlayın.İnsanlarla ilişkilerinizi […]

Merhaba şu an 103 yaşındayım,

Sonunda hayatın gerçekten bir sonunun farkına varıp yazmak garip bir his. Beyniniz hala çalıştığında ve fiziksel canlılığınızı ve sağlığınızı kaybetmek sinir bozucu oluyor.


Bu yüzden, fiziksel sağlığınızdan en iyi şekilde yararlandığınızdan ve beslediğinizden emin olun. Canlılık ve enerjinizi kucaklayın. Kendini iyi ve sağlıklı hissetmenin nasıl bir şey olduğunu anlayın.İnsanlarla ilişkilerinizi ve etkileşimlerinizi geliştirin ve zaman zaman yorucu olsa bile, onlardan her damlayı kana kana için.


Kendinize ve ilkelerinize sadık kalın.


Kendinden şüphe etmeyin sakın, özeleştirme ve yetersizlik duygularıyla başa çıkma cesaretine ve dayanıklılığına sahip olun, çünkü bunlar yaşamınızın en iyi yıllarından bazılarını zehirleyebilir. Kendinizden emin ve kendinizle mutlu olmak yanlış değil. Kısacık hazlar yerine, uzun süren mutluluğun peşini bırakmayın.


Bir anlık zevklerin sizi yanlışa götüreceğini unutmayın, iki kere düşünün.Başkalarının ne düşündüğünü merak etmeyin. Gerçekten – bunun bir şeyleri yapmasını engellemesine izin verirseniz sonra çok üzülürsünüz. Egonuzu ve nefsinizi kontrol etmeyi öğrenmelisiniz. Hiçbir şey mükemmel olmak zorunda değil.


Değer yargılarınızı keşfedin, onlar sizin yol haritanız olacak. Kazanmanın sınırı yok, neyi kazandığınıza dikkat edin. Kendinize yatırım yapın, geliştirin kendinizi. Bencil olmayın, tek değilsiniz bu dünyada. Sevdiklerinize zaman ayırın, anlayın onları.Neye inanıyorsanız, hangi dine inanıyorsanız okumadan, incelemeden başkalarının dedikleriyle değil, kendi anladığınıza inanın.


Kitap okumayı keşfedin, içinde seni sana anlatan cümleler mutlaka bulacaksın.Dışarıdan beklediğiniz her şey sizi dibe çekebilir, iç beklentinizi yükseltin. Seni en iyi sen anlarsın. Ancak hatırlanması gereken en önemli şey, hayatın kısa olmasıdır. Gerçekten çok kısa. Ve sonuna geldiğinde, seni endişelendiren şeylerin çoğu önemli değil göreceksin.

Bu yüzden, çizgin doğrultusunda sınırsız yaşa, yaşamının sonuna kadar, yaşamdan aldığın doyumun tadını çıkar ve bunun olmasına izin ver.Cesur olun, sevdiklerinizin ve hayatınızın tadını çıkarın.


AHU KINAY ZABUN

Sosyal Medyada Paylaşın:

11 yorum

  1. Daha genciz ve öğrenecek çok şey var özellikle senden sayın yazar. Bu güzel mektup için tsk ediyorum nice nice sağlıklı güzel yaşlar diliyorum sana dualarımla beraber.

  2. Yaşanılacak 100 yılın bile dünyanın başı ve sonu arasında ne kadar küçük bir süreyi kapsadığını anlayabiliyoruz. Teşekkürler katılım ve güzel yazı için.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM